Lempikesäasu löytyy ruokaostosten ohella

12.6.2020


Yhteistyössä Prisma

Asiointi hypermarketissa

Viime jouluna Prismasta löysin täydellisen pikkujouluasun ja sen jälkeen vaateosastoon kurkkaaminen ruokaostosten yhteydessä on muutunut tavaksi. En ennen osannut kuvitella, että hypermarketti voisi tulla minun lempivaateliikkeeksi, mutta näin siinä kävi. Saman katon alla hoituu nopeasti kaikki ostokset kerralla. Ja vaatteiden hintalaatusuhde on kohdallaan.

Ostokset koronan aikana



Kiireisessä arjessa ei aina jää aikaa selailla pikkuputiikkeja ja tänä keväänä koronapandemian takia, suurin osa niistä ei edes ollut auki. Minulla ei ollut hätää. Isoissa Prisman tiloissa neliömetrejä on riittänyt niin, että turvaväliä on voinut noudattaa helposti. Ja vaikka pandemian aikana yleensä keskityn vain tarpeellisiin ruokaostoksiin ja yritin hoitaa ne mahdollisiman nopeasti, silti joskus mielialani vaati virkistystä ja tein pikakierroksen vaateosastolla. Vaatteiden sovitus oli koronan aikana minulle mahdoton ajatus, mutta vaatteiden vaihto ja palautus Prismassa onnistuu helposti, joten tämäkin asia oli helposti hoidettu.

Kesän lempiasuni

Tänä keväänä Prisman sisäpukeutumisen osastolta lähti mukaan JackPotin New kaira housut, ihana kuosi ja mukavat päällä. Korkea vyötärö on minulle tärkeä ja JackPot housuissa se on juuri sopiva ja takaa täydellistä istuvuutta.




Housujen kanssa löysin saman sävyisen neulepuseron, täydellisen puuvillainen, pehmeä kesän must have kappale. Tummansininen JackPot -T-paita ja Housen pastellin mintunvihreä T-paita sopivat täydellisesti housujen ja puseron kanssa.





Prismasta olen aina löytänyt hyvälaatuisia nahkaisia kenkiä ja asusteita, joten nytkin lähtivät mukaan mahtavat ja mukavat Housen mustat sandaalit ja aivan upea ja täydellisen kokoinen Lumi -laukku.

Oletko sinä yhdistänyt ruoka- ja vaateostokset ja mikä on sinun lempi Prisman vaatemerkki?




4 kommenttia

  1. Onpa kivan näköinen asu! Aivan ihanan kesäiset nuo kukkapöksyt. Minä olen ostanut Prismasta tunikan, toppeja ja legginsejä, en nyt millään muista niitä merkkejä, mutta ovat olleet kyllä hyviä ja edullisiakin sekä laadukkaita.
    Kaunista viikonloppua sinulle Sanja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastuin itsekin. Aivan upea tään vuoden kesä valikoima 😍
      Ihanaa viikonloppua sinulle ihanainen ❤️

      Poista
  2. Onnistuneita ostoksia olet tehnyt! Nuo kukkahousut ovat tosi kivat! Satuin juuri eilen netistä katsomaan Tämän kevään muotijutun, , jossa julkkisnaiset kulkevat kukkahousuissaan. Ja nyt tulin sinun blogiisi ja täällähän Sanja upeissa kukkahousuissaan. Olen myös ostanut Prismasta kivoja vaatteita, tosin tänä keväänä / kesänä en ole ostanut vaatteita lainkaan. Mies kuuluu riskiryhmään ja olen välttänyt ostoksilla käymistä. Mutta nyt näyttää tilanne jo hyvältä Suomessa, joten kiitos kivoista vinkeistä Sanja.
    Aurinkoista tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ❤️. Kukkahousut ovat olleet minun lempi vaatteita jo muutaman kesään. Jotenkin tuntuu, että vievät huomio pois ongelma kohdista ja siinä toimivat parempi kuin mustat 😉. Näissä on vielä korkea vyötärö, joten istuvuus on 👍👍👍

      Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.