Pikkujouluasuvinkki

1.12.2019

Yhteistyössä: Prisma


Pikkujoulusesonki on parhaimmillaan ja naisilla aina sama stressi ja murhe: mitä laittaisi päälle?

 •  En tänä vuonnakaan muistanut ajoissa tilata verkosta mitään…
 •  Kaupungin liikkeistä ei tietenkään löydy mitään…
 •  Olisin ehkä löytänyt jotain, mutta kun ei ole aikaa: joulumyyjäiset, työt, lasten joulujuhlat,   joulusiivous….
 • Kaapista löytyy jotain, mutta onko se kutistunut?!
 • Apua! Pikkujoulut ovat jo huomenna!Kuulostaako tutulta? Mutta hei, et ole tässä pulmassa yksin! Ja ratkaisu saattaa löytyä yhden pysähdyksen taktiikalla. Minulla ainakin toimi!

Samaan aikaan kun kävin ruokaostoksilla Prismassa, kävin myös kurkkaamassa naisten vaateosastoa. Et usko, miten hieno valikoima sisäpukeutumisosastolla löytyy ja kuinka helposti pääsin tänä vuonna. Ei mennyt kuin puoli tuntia ja minulla oli täydellinen pikkujouluasu päällä Prisman sovituskopissa. Katso mitä löysin!


Koko setti löytyy saman katon alta ja ennätysaikataululla. Ei turhaa joulustressiä ja tyylikäs asu on päällä nopeasti ja helposti.

Oletko itse miten paljon shoppailut tavarataloissa? Löytyykö sinulle sopivia vaatteita Prisman valikoimasta? Kuulisin mielelläni teidän kommenttejanne, sillä vaatteen hankinta Prismasta oli minulle uusi, mutta erittäin positiivinen kokemus. Entä sinulla?3 kommenttia

 1. Näytät kauniilta ja todella upean asukokonaisuuden löysit. Ihanaa joulukuu alkua Sanja💖🤗💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Oman kuvan ottaminen oli tosi haastava. Suurin osa sopisi sinun varjoista juttuun 🙈😂. Aivan upeaa ja ihanaa joulun odotusta sinulle 😘

   Poista
 2. Näytät oikein ihanalta uusissa vaatteissasi <3 Minä olen Prismasta ostanut pari paitaa ja legginsejä ja yhdet kengätkin, siellä on tosi hyvä valikoima vaatteita.

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.