MINUN ELÄMÄNI TARINA LUOTU JULISTEIDEN AVULLA vol. 2

29.6.2020
Yhteistyössä Poster Storen kanssa


“If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize.” 
Muhammad Ali

Julisteet

Olethan jo lukenut minun elämäni tarinan, jonka kirjoitin viime kesänä? Silloin avautui minun pakolaisjuuret ja haavat, joita sota on jättänyt meille. Tarina on luotu julisteiden avulla, jotka tilasin Poster Store verkkokaupasta. Tarina kertoo kaikista haaveista, ikävyyksistä, eristyksestä, mutta tarinalla ei ollut loppua.

Sodasta selvisimme ja siksi meidän olohuoneen seinään tuli vielä Muhammad Alin juliste. Kyse ei ole nyrkkeilystä, eikä fanittamisesta. Kyse on valokuvasta, joka on ikuistanut voiton monissa asioissa, eikä vaan ottelussa. Tässä valokuvassa on niin paljon symboliikkaa, että se sopii täydellisesti meidän elämäntarinaan. Kyse on voitosta!
Taulut

Tänä keväänä tehtiin pieni sisustusmuutos meidän ruokailuhuoneessa ja tuli mieleen nuo ihanat keittiötaulut, joista jäin haaveilemaan viime vuonna tilan puutteen takia. Nyt niille on järjestetty paikka! Ja paljastan kohta teille minun valinnat.

Kahvinautinto on tärkeä osa elämää meillä päin. Se on sosiaalinen hetki, se on pakollinen taukojuoma, se on pakollinen hetki ystävän kanssa, se on ensimmäinen asia aamulla kun heräät, se on enemmän kuin juoma.... se on elämäntapa.

Kahvia meillä nautitaan tuorejauhettuna ja mahdollisuuksien mukaan espresso keittimestä. Italia on meidän naapurimaa, joten ei ihme, että tämäkin tapa kotiutunut meille. Siksi espressojulisteet ovat minun valintani ruokailuhuoneeseen:
Koti tuntuu kodilta

Jo ensimmäiset taulut ovat tuoneet kodikkaan fiiliksen minulle. Tällä kertaa tämä vielä vahvistuu.
Ja vielä kerran näin, kuinka helposti ja edullisesti saa kotiin uuden ilmeen. Ja jos joskus niihin kyllästyy, helposti vaihdat julisteet ja tuot uutta ilmettä kotiin. Voisi jopa vaihtaa julistetta kausittain!
Alennuskoodi

Haluatko sinäkin luoda oman tarinasi omiin seiniin? Tai sisustaa ihan muuten vaan? Juuri nyt saat sokerivaltakunta -koodilla -30% alennuksen posterstore.fi julistevalikoimasta poislukien selection-sarjasta. Tämä ei ole affiliate-linkki, enkä minä hyödy tilauksestasi, haluan antaa teillekin mahdollisuuden uudistaa kotinne moderniksi ja oikein edullisesti. Koodi on voimassa 29.6.- 6.7.2020


___________________________________________
Brändistä:

- Poster Store tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita julisteita ja kehyksiä hyvään hintaan ja nopealla toimituksella
- Tuotteet ovat skandinaavisen designin inspiroimia, toisin sanoa elegantteja ja minimalistisia 
- Valikoimamme päivittyy joka viikko uudella julistekokoelmalla. Joka tiistai uusi julistekokoelma viikoittain vaihtuvalla teemalla! 
- Poster Store ei ole pelkästään verkkokauppa, vaan toimii myös alustana inspiraatiolle ja luovuudelle. Inspiraatiosivuiltamme löydät erilaisia variaatiota tauluseinän kokoamiseksi ja inspiraatiota seinätaiteeseen.

- Tuotteet eivät ole pelkästään edullisia, mutta myös ympäristöystävällisiä. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastollemme Tukholmassa ja siitä eteenpäin asiakkaille. 

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.