Salvador Dali or Mae West? Who loves biscuits?

10.3.2016
Oikein iloisella mielellä katsoin Mae Westiä silmiin ja ihmettelin tykkäsikö hän keskeistä? Entä Salvador Dali? Onko hän ikinä leiponut?Salaisen leivontaystävän ringin parini ilahdutti minut taas ihanalla paketilla, hyvillä leivontaohjeilla ja tosi erikoisella kortilla.


Salvador Dali sai minut aina hymyilemään. Muistan kun kerran teini-ikäisenä lahjaksi sain hajuvettä hauskassa pullossa: nenä ja huulet. Silloin jo ihastuin Dalin tyyliin.
Nyt kun paketista pomppasi tämä kortti ja kauan haluttu keksileimasimet (kyllä sly-parit kierroksesta toiseen yrittävät tehdä minusta keksimestarin ja minä vaan viivyn ja viivyn…) en voinut kuin nauraa omille ajatuksille  Mae Westin makeahimosta ja Dalia leipurimestarina.

Katsotaan mitä itse saan tässä kuussa aikaiseksi. Paljon on leivottu, paljon kirjoitettu, mutta elämä toi uusia haasteita ja kohta nähdään olenko tehnyt hyviä vai huonoja päätöksiä ja ratkaisuja.


12 kommenttia

 1. Noi leimasimet on kivoja. Mä katselin ennen joulua merry christmas ja home made -leimasimia, mutta silloin en raaskinut niitä ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katselin niitä myös, enkä ostanut. Nyt sain vielä kivemmät

   Poista
 2. Mullakin on jotain tuollaisia leimasimia leivontaan. Testasin pipareihin ja tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin pitäisi testata, mutta ensin painonhallinta!

   Poista
 3. Ihana paketti ja ihanan erilainen tuo kortti =)

  VastaaPoista
 4. Hauska!
  Nyt sitten vain leimauskonttori auki ÜÜÜÜÜ
  TERKUIN n-h

  VastaaPoista
 5. Keksejä siis luvassa, joku voisi kehitellä daim-keksin reseptin, joka olisi parempi kuin Kaupan vastaavat... Salvador Dali hmm kävin näyttelyssä ja sanottava on, että herätti runsaasti tunteita. Onnistuneita hmm leimailuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihana keksi kirja. Sain sen joskus sly- ystävältä ;) Pitäisi leipoa....

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.