Kiertoilman ihmettelyn arvonnan voittaja

5.3.2016


Viime viikolla haastoin teidät vastaamaan käytättekö te miten paljon kiertoilmauunia ja oletteko tyytyväisiä tuloksiin. Minua kiinnosti myös miten paljon taikinaa jaksatte tehdä kerralla ja päätyykö osa pakastimeen. Lupasin palkita parhaan vastauksen itse kustantamallani palkinnolla. vihjaisin jo, että palkinnoksi tule cake pops vuoka ja pieni yllätys. Yllätyksenä lähtee samanväriset muffinsi silikoonivuoat.
Ja paras vastaus on se mikä vetäisi kaikista suurimman hymyn kasvoilleni:

Hippo hiiri20/2/16 15:44
Noloa tunnustaa, mutta meillä pullan paistamisesta huolehtii mieheni. Itse teen kyllä piirakoita, mutakakkua, brownieseja jne. mutta täydellisiä pullia tekee vain mieheni. Paistaa useamman pellin kerrallaan, joten veikkaan että kiertoilma on hänenkin salaisuutensa. :) Kaupan pakastepullatkin ovat yllättävän hyviä, mutta eivät tietenkään tuoretta pullaa voita. 

Ihanaa talven jatkoa sinne!

Eli, minun kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä, kun vaan osaat hyvin perustella oman mielipiteesi. Se ei kuitenkaan muuttanut minun mieltäni, vaikka Sokerivaltakunta kunnioittaa teitä kaikkia ja teidän kaikkien mielipiteitä.
Kiitos kaikille ketkä jaksoivat vastata ja pysykää kuulolla, sillä emme koskan voi tietää milloin seuraavaksi suutun jostain ja päädyn kyselä mielipiteitä ja palkita parhaan tai sopivimman vastauksen.
Onneksi olkoon vielä kerran Hippo hiirelle. Paketti lähtee heti kun saan sinun yhteystietosi!

3 kommenttia

  1. Tämä kyllä niin ihana yllätys. <3 Kiitos Sanja! <3 Saa nähdä kumpi meistä ensimmäisenä vuokaa kokeilee. :D

    P.S. Unohdin vastata kysymykseesi. Omaa blogia ei ainakaan toistaiseksi ole. :)

    VastaaPoista
  2. Paketti saapunut perille, kiitos vielä kerran. <3 Meillä on kohta tulossa yhdet synttärit, silloin luultavasti testaan vuokaa ensimmäisen kerran. Lähetän sinulle kuvankin mikäli saan aikaiseksi jotakin julkaisukelpoista. :)

    Mukavaa pääsiäistä sinne!

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.