Olipa kerran ARVONTA blogissa!

3.4.2015
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan.

Tällä hetkellä tämän blogin kirjoittaja tekee säännöllisesti 12 tunnin työvuoroja sen takia, että saisi enemmän vapaita päiviä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 4 työpäivän jälkeen seuraa 5 vapaata. Kuulostaa hyvältä ja niin se onkin ja minä en malta odottaa, että pääsen nauttimaan lisää vapaista, sillä tällä hetkellä melkein kaikki vapaat päivät vietän Kenkäverossa työharjoittelussa. Suunitelmissa on valmistua toukokuun alussa. Sitten voin nauttia vapaista päivistä rennosti ja päivittää blogia hieman useammin. 

Huhtikuu on muuten kiireinen kuukausi, sillä kaikki perheen tytöt juhlivat synttäreitä tässä kuussa. Minä itse täytän tasan 40v ja kiireen ohella en kerkeä ottamaan 40v kriisiä vastaan. Enkä kerkeä järjestämään omia juhliakaan. 

Positiivinen asia on se, että kiireistä huolimatta vielä kerkeen ottaa muut huomioon, hymyilen edelleen jatkuvasti  (koska elämä ja ihmiset ovat ihania!) ja kyllä kerkeen aina silloin tällöin juoda kahvia rakkaiden ihmisten kanssa. Jo ystävänpäivänä työkaveri muisti minua suklaalla, jonka käärepaperissa oli "minun kuva": pieni todistus, että kerkeen hymyillä.


Eräänä päivänä minun kotiin saapui lehden toimittaja ja valokuvaaja ja minä leivoin heille (voi harmi kun en saa vielä paljastaa teille enempää) ja kun he lähtivät, ystäväni tuli kahville ja toi minulle lahjaksi ihanat itsetehdyt temaripallot joihin ihastuin, vaikka niistä en ole kuullut ennen. Harmi ettei omat hermot kestä niiden näpertämiseen, sillä ne ovat minun mielestäni ihanat. 


Ihana Sly-parini lähetti minulle pääsiäisyllätyksen jo viikkoo sitten. Olin niin kiireinen, että ruoho kasvoi ennen kuin sain nämä kuvat nettiin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos ihana parini. En malta odottaa, että saan tiedoksi, kuka sinä olet. Olet niin hienosti hoitanut tätä salaista ystävyyttä ja toivon, että pidämme yhteyttä jatkossakin. Ja kun kerran minua muistetaan niin hienosti, minäkin haluan muistaa teitä, minun lukijoita, ja tarjota teille synttärilahjan minun 40v johdosta.
Osallistumaan pääset kommentoimalla miten tämä "Olipa kerran kiireinen bloggaaja"-satu teidän mielestänne jatkuu. Osallistumisaika on 13.4. klo. 23.59 asti, jolloin jo 40v bloggaaja arpoo kaikkien vastanneiden kesken yhden onnekkaan, joka saa leivonta-aiheisen paketin, joka kasvaa joka kerta, kun käyn kaupassa. Ensimmäinen tuote on Lekue Dekomax pursotin pinkinvärinen (pursotimen arvo n. 25€) ja koko paketin kuva julkaistaan blogissa samaan aikaan kun julkaistaan voittaja.
Muista samalla liittyä blogin lukijaksi, silloin saat kaikki päivitykset heti tietoosi (lukijapalkki löytyy blogin sivun oikeasta laidasta), kuten myös fb-tykkäjäksi ja Instagram- ja Twitter-seuraajaksi, sillä näillä medioilla on tulossa päivityksiä ja uutisia blogistani nopeammin. Liittymällä lukijaksi varmistat, ettet jää mistään paitsi, sillä jo ensi kuussa (valmistumisen yhteydessä ) taas muistellaan teitä lukijoita ja seuraajia kivalla arvonnalla, joten pysykää kuulolla!

 
EDIT 17.4.        

Arvonta on päättynyt!!!

Arvonta on suoritettu arvontakoneen avulla ja voittaa on kommenti nro. 1:

Ansku Gen3/4/15 12:42
Kiire helpottaa, kun saat opinnot valmiiksi. Sinne asti jaksaa rutistaa!


ja pieni arvontalisäys:

69 kommenttia

 1. Kiire helpottaa, kun saat opinnot valmiiksi. Sinne asti jaksaa rutistaa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä kiire tosiaan helpottaa, kun opinnot ovat ohi <3. Jaksaa Jaksaa! Periksi ei anneta!

  VastaaPoista
 3. Kiireinen bloggaaja tietenkin valmistuu ja ehtii sitten nauttia kaikesta enemmän.
  Tsemppejä! Ja onnittelut jo etukäteen tulevien synttäreiden johdosta:)

  VastaaPoista
 4. Ansaittu valmistuminen häämöttää jo lähellä mahtavan kiireistä bloggaajaa, ja kun on valmistujaiskahvit juotu ja kakut syöty, niin sitten, vihdoin hän ehtii istahtaa alas ja hengähtää. Kiire on mennyttä. Ainakin vähäksi aikaa, kunnes uudet haasteet kutsuvat!
  Onnea oikein todella paljon tulevien synttäreitten johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Uusia haasteita on jo näkyvissä, katsotaan otanko vastaan :-)

   Poista
 5. Kiireinen bloggaaja valmistuu ja herkuttelee sen kunniaksi :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kiireisen bloggaajan kiireet helpottaa ja vietätte aurinkoisen ja herkullisen kesän yhdessä. <3
  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Satu jatkuu: kun olin erään huippu levikkisen leivonta lehden kansipiirakkana..elämäni RÄJÄHTI! Minusta tuli kuuluisa micelin leipuri ja matkani jatkui pariisiin monalisalle leipomaan :)) ....Sitten pitääkin kääntää uusi sivu ja oikeastaan .. kirjoittamiselle ei jäänytkään enää aikaa :))
  Mukana!!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuulostaa hauskalta, mutta se vaan ei ole minun "Herkullinen elämä" ;)

   Poista
  2. ;) Ei kyllä minunkaan... Sellainen kotoilija olen.. mutta mielikuvitus on kyllä vilkas :)

   Poista
  3. Niin se pitäisi ollakin; )

   Poista
 8. Ihana bloggaaja valmistuu ja vanhenee arvokkaasti! Sit pääsee pikkuhiljaa nauttimaan kunnon kesälomasta ja rakkaista ystävistä ja kotiseudusta!?! 😉

  VastaaPoista
 9. " Olipa kerran kiireinen bloggaaja… joka jaksaa silti ilahduttaa lukijoitaan herkkuresepteillä, ja antaa meille muille inspiraatiota" :) Mukavaa pääsiäistä. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kiireinen bloggaaja saa valmistumisensa jälkeen vihdoin nauttia hiukan kiireettömämmästä elämästä, rentoutuen ja tietysti myös blogaten!
  Hauskaa pääsiäistä!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. ....joka harmitteli kovasti, ettei ehtinyt postaamaan niin usein kuin olisi halunnut. Mutta ei hän lannistunut siitä, vaan harvakseltaan ilahdutti uskollisia lukijoitaan mielenkiintoisilla postauksilla ja oli kovasti onnellinen koska huomasi, että uskollisesti lukijat tulivat kommentoimaan ja vastaavasti ilahduttamaan tätä kiireistä bloggaajaa, sillä eihän se postausten tiheä julkaisu vaan se laadukas sisältö saavat lukijat aina ilahtumaan! <3 Ihanaa ja leppoisaa pääsiäistä!
  Mukana arvonnassa, liityin nyt myös lukijaksi, tosin blogisi on jo kauan ollut blogini sivubannerissa esillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lukea teidän kommenttia. Sydämeni riemu :)

   Poista
 12. "Viimeksi kerroin teille, että en todennäköisesti edes ehdi järjestämään omia 40v-juhliani ja näin kävikin. Mutta jälleen sain huomata, kuinka ihania läheisiä minulla on sillä minulle pidettiin yllätysjuhlat. Jaksan hymyillä edelleenkin ja nyt vielä entistä leveämmin. Neljänkympin kriisiä edelleenkin odotellessa - ehkä se tulee tai sitten ei ;)"

  Iloista ja rauhaisaa Pääsiäistä ja menestystä opiskeluun!

  Mukana arvonnassa ja blogisi seuraaja olenkin ollut jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan Miia ❤
   Mieheni on silloin yövuorossa. Tuskinpa yllätys tulee :D

   Poista
 13. Kiireinen bloggaaja tekee jotakin herkullista turkinpippurirouheella :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on uusi haaste. Pussillinen rouhetta löytyy kaapista, mutta en vielä oppinut syödä sitä. Jos kokeillen nyt ;)

   Poista
 14. Kun kiireinen bloggaaja valmistuu hän rentoutuu laiturilla istuen varpaat vedessä ja kirjoittaa viestejä ystävilleen.
  Mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun hyvä suunitelma. Minä kaipaan kesää!

   Poista
 15. Anonyymi4/4/15 19:53

  Kiireinen bloggaaja valmistuu ja saa enemmän aikaa blogata! :D t. hyvahuomen (at) gmail piste com

  VastaaPoista
 16. Sylin täydeltä onnea ehtoisalle emännälle ja korialle kokille näin etukäteen 40-vuotis synttärin johdosta 13.4.15. Valmistujaiset kruunaavat kovan aherruksen ja uskon, että saat tehdä jatkossa juuri sellaista työtä, jota todella rakastat. Näen jo sieluni silmin sinut ja perheesi uuden konditorian omistajana ja jonka ovelta tulvii lämpimien levonnaisten tuoksu, ovitiu´un kilistessä tullen mennen, hymyilevien asiakkaiden myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanski, mutta konditoria ei toteudu, vaan toiminimi, jos edes sitä. Leipominen on hauskaa kun ei muutu työksi, mutta elämä saattaa tuoda yllätyksiä ja siksi on kiva lukea teidän ehdotuksia, sillä elämässä ei ole takuuta. Vaikka en itse suunitelle konditoria, mietin vaan etten myös koskaan suunitellut asua missään muualla kuin Bosniassa!

   Poista
 17. ... kiireinen bloggaaja valmistuu, mutta huomaa sitten uusia mielenkiintoisia haasteita, joihin ryntää iloisena ja huomaa kiireidensä jatkuva, mutta uudessa muodossa - C'est la vie!

  VastaaPoista
 18. Anonyymi4/4/15 23:40

  Kiireet helpottavat ja nautitte! <3
  http://suklaapupunsokerimaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. Olipa kerran kiireinen bloggaaja, joka sylintäydeltä leipoi maukkaita kakkuja. Bloggaaja mietti millon kerkeää pysähtyä ja nauttia, samalla hän taisi pipareita kaulia. Niin koitti pääsiäisen vapaa päivät, hetken levätä ja herkutella sai hän.

  VastaaPoista
 20. Ja mennään kokoajan kohti stressittömämpää elämää! :D <3

  Mukana arvonnassa! jelena.nieminen(AT)hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Ei kiireinen bloggaaja syöksy kriisin vietäväksi vaan horoskooppimerkilleen luonteenomaisesti ottaa Otteen ja johdon käsiinsä ja.... ( perästä tullaan kolmella päivällä ja yhdellä vuodella) Slyltäsi ihana muistaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kateellinen tästä yhdestä vuodesta :D mutta voisin hetken pysähtää ja sua odotella :-)

   Poista
 22. Anonyymi6/4/15 17:53

  Hei ihana Ystäväiseni <3 Varmasti tulemme pitämään yhteyttä tämän jälkeenkin, kuten jo aiemmin kirjoitin minulle on ollut suuri kunnia ja ilo että sain sinut Ystäväkseni <3 *hymy huulilla*

  VastaaPoista
 23. Olipa kerran kiireinen bloggaaja, joka ahkeroi ja ahkeroi. Eräänä päivänä kiireinen bloggaaja pysähtyi ja katsoi ympärilleen. Häntä ympäröi perheen lämpö, ystävien tuki ja lukijoiden tsemppaukset. Hän oli onnellinen ja suurin haavekin oli toteutunut. Oi, ihana elämä!

  Onnea Sanja tasaluvuista ja onnittelut upeasta uurastuksestasi, jota teet. Peggy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peggy ♡. ♡♡♡♡♡♡♡♡

   Poista
 24. Anonyymi7/4/15 13:04

  Olipa kerran kiireinen bloggaaja, joka jaksoi kiireistään huolimatta pitää ihanaa blogia!
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 25. ...Ja kuinka sitten elämään astui ihana kesä ja aurinko. :-)
  Onnea jo etukäteen!
  T. Kati :-) kati.kainulainen @ gmail.com

  VastaaPoista
 26. ja joka ansaitsee ison kakun ja paljon riemukkaita ideoita pursuilee jälleen kun sokeritasapaino on kunnossa!
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko huhtikuu on täynnä kakkuja ja päätä huimaa sokerihumalassa :D

   Poista
 27. ..joka pysähtyi kuuntelemaan linnunlaulua kiireen keskellä ja keksi uusia ideoita ihanaan blogiin <3

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Sinä valmistut ja kiireet ei todellakaan helpota ;) ...mutta sinulla on ehkä hitusen enemmän aikaa itsellesi, perheellesi ja ystävillesi. Kun on nuori niin jaksaa "heilua" suuntaan jos toiseen. Tsemppiä ja aurinkoista ja herkullista kevättä. Ja onnea sylillinen <3 -kati
  (kati.peralahti@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati. Itsekin vahvasti epäilen, että kiire helpotaisi,mutta toivossa saa elää :D

   Poista
 29. Voi ihana, kun löysin blogiisi. Selailen usein ruokablogeja ja huomasin täältä löytyvän myös bosnialaisia ruokaohjeita. Olen ihastuksesta mykkänä seuraillut BBC:n Ruokamatka maailmalla sarjaa ja toinen on Kiehtovan maailman Maustematka -sarja, jossa brittikokki Stevie Parle ja mausteasiantuntija Emma Grazette tutustuttavat meidät mausteiden kiehtovaan maailmaan. Suomalainen kotiruoka on vähän maustettua ja jotenkin tylsää. Itse vietin juuri omia 60-vuotispäiviä pienimuotoisesti ja perinteisesti, kakkua ja kahvia. Onneksi oli edes serkun tekemä voileipäkakku savulohiäytteellä. Onnittelut sinulle lähestyvän 40-vuotispäivän johdosta ja kiireinen bloggaaja nukkuu ensin työ- ja opiskeluväsymyksen pois ja jatkaa entistä suuremmalla innolla postailuja ja arjen pyörittämistä ♥. Mukavaa kesän odotusta sinulle.
  Liityin tänne lukijaksi ja laitan arvonnasta linkin blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. Luin 11 asiaa sinusta. Kiitos niistä. Minäkin olen menettänyt läheiseni, aviomieheni liian varhain (siksi aloitin blogini pidon aikoinaan). Isä kuoli ensin v. 2003 ja mies v. 2006.

   Poista
  2. Tervetuloa lukemaan blogiani ja kiva kun tämän kommentin kautta minäkin löysin sinun blogille. Toivottavasti tältä löydät sopivasti maustettuja ohjeetta.
   Tsemppiä ja jaksamista elämässä! Se, mikä ei tapa, vahvistaa.

   Poista
 30. Tsemppiä kiireen selättämiseen! :)

  VastaaPoista
 31. Kiireinen bloggaaja viettää synttäreitä, ahkeroi ja valmistuu, rentoutuu ja nauttii vapaista kesäpäivistä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 32. ...joka leipoi taas yhden mielenkiintoisen leivonnaisen blogiinsa kiireen hellitettyä. :)
  lappalainen67@gmail.com

  Kiitos sinulle, kun olet aina niin iloinen ja pirteä, mitä nettimaailmassa olen törmännyt. Ahkerana lukijana olen täällä blogissasi, vaikka kommentointi on jäänyt vähälle. Toivotankin sinulle oikein aurinkoista kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Neiti Leipuri!
   Elämä ja kohtalo ympäröivät meitä sekä hyvällä, että huonolla ja se on meistä kiinni miten suhtautumme asioihin. Minä yritän aina kaikesta etsiä parempi puoli ja oppin olla onnellinen myös pienistä asioista. Se on neuvoni ja vinkki kaikkille. Onhan tämä elämä loppujen lopuksi liian lyhyt ja vain yksi!

   Poista
 33. LÄMPIMÄT ONNITTELUT JUURI TÄNÄÄN SOKERIVALTAKUNNAN NUOREKKAALLE VALTIATTARELLE!
  TEHDÄÄN SELLAINEN TAIKA, ETTÄ SUKLAALASTUJA SATAA SUUHUSI !

  Kiireeseenkin on pieni taika - siirrä kellosi 5 min. aikaansa edelle... ja elä sitten sen mukaan!
  Olet aina ajoissa ja sopivasti kiirettä edellä Ü !
  Hugs n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan nenä! :D :D :D
   Kun luin sinun kommenttiin en ehtinyt heti vastata. En millään osannut arvata suklaataikan salaisuutta, vaikka kuinka sitä haaveilin! Sanat eivät riitä kuvailemaan fiilistä! Tuhat Hugs ♡

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.