Hetki kiirettä ja heti sen jälkeen hetki nautintoja

8.7.2013

Ja niin edelleen...

6 kommenttia

 1. Kesä hellii nyt kaikella tavalla, ihanat herkkukuvat ja kesätunnelmat, nyt nautimme ja otamme tästä kaiken irti, aurinkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama sulle päin ja toivotan meille kaikille mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä tänä kesänä.

   Poista
 2. Noin paljon olet jo löytänyt kanttarelleja! Meidän lähellä on tässä muutama pieni. Pitäisi ehtiä käymään kanttarellipaikoilla joku päivä, jos jo myös pääsisi sienillä herkuttelemaan.:) Kaunista kukkaloistoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehellä on omia paikkoja, mistä kerää kanttarellit, supilovahverot ja mustatorvisienet. Minut ei yleensä halua mukaan, sillä silloin koko sienikeräilyretki on pilalla kun miehen on koko ajan pakko vahti minua sanomalla: "Varo! Oot just murkannut koko sieniryhmän, etkö näe juuri mitään?" Miellään otan ne vastaan vasta keittiössä :D :D :D

   Poista
 3. Oi, kuinka ihania kesäkuvia olet ottanut :)Rouva taitaa olla oikein viherpeukalokin :D Sienikastikketta tuli ikävä, kun katsoin kuvaasi. Oikein mukavia kesäpäiviä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekkaan mikään viherpeukalo, mut jotenkin ne kesäkukat mulla onnistuu. (Ei nekään joka vuosi). Ne tekevät minut niin onneliseksi tänä vuonna, joshan minusta joskus tulisikin viherpeukalo :)

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.