Täytetyt paprikat ja uusi kattila kattilasarja

3.11.2019


Mastermark brands, Infinity Chefs Nordic sarjan tuotteet saatu*Infinity Chefs Nordic kattila 5,1l/24cm

Oi miten iloisena lähdin testaamaan Infinity Chefs Nordic kattiloita. Vihdoinkin sain kunnon kokoisen kattilan ja kasarin, joilla voin iloisesti laittaa ruokaa meille viidelle ja muutamille vieraille kerralla. Minulla on jo muutama 5-6 l kattila, mutta tämä Infinity Chefs Nordic on muita leveämpi ja siinä on myös niin kätevä litrojen merkintä, kaatonokka ja kannella kaatosiivilä, isoilla ja pienillä rei’illä. Aivan ihastuttava ja niin hyvä käytössä.
 Infinity Chefs Nordic paistokasari 28cm + lasikansi

Paistokasari vaikutti vielä paremmalta ja otin sen saman tien käyttöön. Pesin sen ja aloin tehdä meidän perheen bravuuria ja minun blogini yksi haetummista ohjeista: Täytetyt paprikat

Koska halusin testata kasarin kaikki ominaisuudet, ruskistin ensin paprikat ja huomasin, että täysi-iduktiopohjan takia kasari lämpenee tasaisesti ja todella nopeasti. Sitten lisäsin vettä ja keitin paprikat ihan tavallisesti noin tunnin verran. Kahvat oli pysynyt viileänä koko keittoajan. Tein suurusteen ja keitin paprikoita vielä hetken. Suuruste ei tarttunut pohjaan. Titanilla vahvistettu marmoripinnoite vaikuttaa hyvältä. Ja paprikat maistuivat, kuten aina.


Kattiloiden lisäksi testasin myös paistinlastaa ja silikonista kauhaa. Olin hieman peloissani, että lasta rupeaa sulamaan, mutta turha pelko. Hyvin se kestää lämpöä, eikä tee naarmuja. Siihen vaan pitää tottua.


Ai niin, täytettyjen paprikoiden reseptin löydät tästä: klik! ja kurpitsojen tästä: klik!

Hyvää ruokahalua!


*Infinity Chef’s Nordic -sarja on tällä hetkellä myynnissä yksinoikeudella K-Citymarketeissa

2 kommenttia

 1. Ihanat ruoanlaitto välineet ja niin herkullisen näköistä ruokaakin.
  Kivaa viikkoa sinulle Sanja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upea sarja, kiitos. Olen niin tyytyväinen isosta kasarista, että haluaisin hakea toinenkin :)
   Hug, Sanja

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.