SodaStream ja Soda Press Co -luomujuomatiivisteet

6.10.2019


Postaus on toteutettu yhteistyössä SodaStreamin kanssa.

Ympäristöystävällisenä ihmisenä lähden aina ilomielin yhteistyöhön SodaStreamin kanssa. Heidän ideansa, miten voi helposti päästä irti miljoonista muovipullojätteistä saa minun sydämeni helposti riemuun. Mikään ei suututa minua yhtä paljon kuin muovijätteet joen rannalla. Ja sitä on nähty ikävä kyllä paljon. Joka kesä automatkalla Euroopan läpi muovipulloja oli tien varrella, tiellä, puistoissa, levähdyspaikoissa… ja mikä pahinta: veden rannoilla. Pohjoismaissa tämä ongelma on pienempi (pantin takia), mutta muualla maailmalla aivan liian iso ongelma.

Tiesitkö muuten, että yhden luonnolle heitetyn muovipullon hajoamiseen tarvitaan 450 vuotta? Ja Suomessa joka päivä käytetään yli miljoona muovipulloa! Niiden palauttamisella vähennät omaa hiilijalanjälkeäsi 20%. Mutta jos teet oman kuplajuoman itse hiilijalanjälkesi vähene 60%.
Ja mikä parasta! Voin ehkä auttaa juuri sinua olla mukana muuttamassa maailmaa, sillä tälläkin kertaa arvon yhden SodaStream Spirit-laitteen teille lukijoille, mutta tästä enemmän postauksen lopussa.

Haluaisin ensin esitellä sinulle SodaStreamin uudet australialaiset Soda Press Co -luomujuomatiivisteet, joissa on vähän sokeria mutta paljon makua ja puhtaita ainesosia. Makuja on saatavilla viisi: 
 • Classic Indian Tonic 
 • Original Ginger Ale,
 • Raspberry & Mint
 • Blueberry & Lime 
 • Old Fashioned Lemonade. Olemme löytäneet omat suosikkimme, vaikka valinta ei ollut helppo. Vadelmaminttu nousi pitkän maisteluun jälkeen Mustikkalimetin ja Vanhanajan limonadiin eteen ja Classic Indian Tonic ja Original Ginger Ale ovat jääneet meidän aikuisten suosikiksi, sellaisena tai vaikka terästettynä.


Eli nyt kun entistä laajemman valikoiman juomatiivisteitä ja makuaromeja SodaStream on tuonut markkinoille myös luomut juomatiivisteet, mahdollisuudet nauttia itsetehtyjä kuplajuomia ovat melko loputtomia. Minä olen jo kokeillut vaikka ja mitä. Cream Soda on mahtava juoma ja nämä luomutiivisteet ovat juuri täydellisiä siihen. Olen jopa leiponut kakkujakin soodan kanssa. 

Luomusertifioidut juomatiivisteet sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja 30 prosenttia vähemmän sokeria kuin vastaavat tuotteet ja ne ovat myös vegaanisia.
Soda Press Co -luomujuomatiivisteet ovat saatavilla Giganteista.

ARVONTA!!!!

Ja yksi SodaStream Spirit-laite (musta tai valkoinen) ja yksi valitsemasi Soda Press Co -luomujuomatiiviste ovat saatavilla arvonnassa, joka on järjestetty Instagramissa. Klikkaa itsesi sinne, seuraa Sokerivaltakunta, jos et seuraa jo, lue arvonnan säännöt ja toivo parasta. Ja pysy kuullolla!2 kommenttia

 1. Vadelma-minttu taitaisi olla minunkin suosikkini. Rakastan mintun makua.
  Ihanaa viikkoa sinulle Sanja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa viikoa sinulle Outi <3 Vadelma-minttu on tosi hyvä!

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.