Italian Cream Soda syreenikukista

29.5.2018
Kaupallinen yhteistyö: SodaStream


Italian Cream Soda on tulevan kesän hitti. Se tuli vastaan monissa seuraamissani ulkomaalaisten blogeissa. Ja nyt kun pohjoisessa syreenikukan siirappi ja mehu ovat tehneet buumin, tuli mieleen yhdistää nämä kaksi. Tuli BINGO!

Ensimmäinen ajatus kermasta ja soodasta oli kuitenkin niin epäilevä, että mietin pitkään, maistanko vai en, mutta lopuksi rohkaistuin ja yllätys oli todella positiivinen. Tästä tulee minun kesäjuoma.

Onneksi meidän kotiin on muuttanut uusi SodaStream Spirit-laite, joten tämä ihana kesäjuoma tule tehtyä vielä helpommin. Meillä nimittäin hiilihapotettu vesi on aina lopussa, kun juomien lisäksi tämä rouva tekee monet taikinat hiilihapotetulla vedellä, ja nyt se ei lopu kesken ihan heti. Eikä enää tarvitse kantaa isoja painavia paketteja kaupasta.


Italian Cream Soda voi tehdä mistä vaan makusiirapista, mutta minä tein sen nyt syreenikukan siirapista. Tässä helppo ohje, jota voi muuntaa oman maun mukaan.

Italian Cream Soda syreenikukista

3-4 rkl syreenisiirappia (ohje tässä)
1,5 dl sooda vettä
1-2 rkl kahvikermaa (vegaani vaihtoehtona kookosmaitoa)
3-4 jääpalaa

Laita jääpalat lasiin. Kaada päälle siirappi ja sooda. Sekoita hyvin. Kaada sitten kahvikermaa (kookosmaito) ja nauti ihanasta kesäherkkujuomasta.

6 kommenttia

 1. Hauska idea, tätä täytyykin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle varmasti tulee vielä kaunimpi väri, kun minullä ei ollut mustikoita.

   Poista
 2. Wow ... tämä italialainen herkkujuoma keikuttaa kyllä ihan varmasti suomalaista makumaailmaa ... ja vegaaninen vaihtoehtokin löytyy ... onnittelut sinulle taas kerran Sanja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Sinun kommenteja on aina ihana lukea :)

   Poista
 3. Täällä just juomaa miehen kanssa nautitaan ensimmäistä kertaa, on todella hyvää! Kiitos ohjeesta, siirappia pitää kokeilla myös jälkkärihommiin :) T: Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun maistuu. Ja kiitos vielä kun tulit sanomassa 🤗

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.