Sneak peek Pauligin ja Marttojen kokkikoulusta (Videolinkki)

12.2.2022

PR-tilaisuus tarjosivat Paulig ja Martat

(osa raaka-aineista saatu)


Pääsin osallistumaan Pauligin virtuaalisessa kokkikoulussa omassa keittiössä ja näin onnistuin kokkaamaan herkullisen kolmen ruokalajin menun yhdessä Pauligin oman keittiömestari Petteri Kanervan ja Marttojen Maija Soljanlahti johdolla.Ruokalista kuulosti mahtavalta ja houkuttelevalta. Mitään näistä ruoista en ole tehnyt itse aiemmin, päitsi Cacio e Pepe, joten jännitys oli suuri: onnistuuko tämä, osaanko maustaa oikein, mitä jos….


Ei ollut syytä huoleen. Mahtava Paulig-Martat tiimi johti koko tilaisuuden niin rauhallisesti ja tarkasti, ettei ollut mahdollista tehdä virheitä.Kuitenkin, kolmen ruokalajin menusta pasta alkuruoka Cacio e pepe jäi minulta tekemättä. Aika ja voimat loppuivat kesken, joten mahtava Dukkah-salaatti otimme alkuruoaksi ja se oli ihan hyvä päätös, sillä ruokaa oli ihan tarpeeksi meidän kotiväelle muutenkin.
Pääruokana tehtiin Katsucurry munakoisosta ja munakoisojen marinointi edellisenä iltana oli ainoa mitä tein etukäteen. Jos olisin hoksannut tehdä Dukkah edellisenä päivänä ja jälkiruoka Clafoutis aamulla ennen tilaisuutta, olisin varmasti ehtinyt  tehdä kaiken, jopa ilman hikeä.


Mutta sinä voit tehdä eri tavalla! Voit itsekin osallistua virtuaalikokkikouluun tämän linkin kautta, voit valmistautua hyvin etukäteen ja tarvittaessa pysäyttää videon. Näin sinäkin saat mahtavan kolmen ruokalajin menun perheelle ja samalla selätät makaronilaatikkomelankolian.


Reseptejä voit tutkia etukäteen täältä:


Cacio e pepe 

Katsucury munakoisosta

Dukkah-salaatti

Clafoutis


Kokkailun aikana minun kanssa mukana koko ajan kulki kahvimuki, johon koko ajan lisäsin mahtavaa Cafe au Lait tehty tummapaahtoisesta Paulig Cafe Parisien-kahvista.

Ja vaikka tämä mahtava kahvi on tarkoitettu kiireettömän viikonlopun aamuun, minulle maistui kokkauksen ohella. Sen ohjeen löydät tästä: Cafe au Lait

Seuraavana päivänä olen nauttinut kahvista ihan rauhassa. Maistui!
Ja maistui myös seuraavana päivänä... :D :D :D
Tervetuloa sinäkin kokkaamaan yhdessä Pauligin ja Marttojen kanssa!


1 kommentti

  1. Oih miten herkullisen näköistä ruokaa. Tuollaiset kokkikoulut voisikin olla kivoja.
    Herkullista viikonloppua sinulle Sanja <3

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.