Terveystietojen vastaukset alle vuorokaudessa: mahdollista Puhtin kautta

22.2.2022

Puhti

Yhteistyössä Puhti kanssa

(postaus sisältää affiliate linkkejä)


Olen palvelussa työnantajalla, jossa työterveysasiat ovat aina hoidettu hyvin. Olen saanut yksityislääkärin palvelua jo yli 20 vuotta. Jokaisesta vaivasta oli aina helppo suuntautua työterveysasemalle ja pyytää neuvoa, tutkimuksia…


Työterveyden kautta minulle löydettiin ferritiinin puute jo vuosia sitten, kun jatkuvaan väsymykseen ei löytynyt järkevää vastausta. Rautavalmistekuurin jälkeen asiat olivat huomattavasti paremmin. Näillä ohjeilla meni pari vuotta.
Loppuvuodesta korkea verenpaine ja sydämen tykytys alkoivat vaivata ja työterveyslääkäri lähetti minut tarkistamaan ferritiiniarvoja. Alhainen ferritiini voi olla syy erilaisiin ongelmiin, mm. kohonneen verenpaineen ja/tai sydämen tykytykseen. Ja näin olikin. Rautavarastot olivat niin matalat, että selkeä syy kohonneeseen verenpaineeseen löytyi helposti. Ei muuta kuin rautakuuri. 


Tiedätkö, saatko tarpeeksi rautaa? – Mittaa ferritiini helposti ilman lähetettä


Kahden kuukauden jälkeen, verenpaine muuttui normaaliksi, sydämen tykytys loppui, mutta väsymys ei hävinnyt. Mikä mahtaa olla syy?


Vuoden vaihteessa meidän työterveyspalvelu muuttui, enkä ollut varma kuuluuko siihen enää ferritiinimittaukset. Sain tietoa Puhtin palvelusta ja päätin ottaa selville kuinka se toimii. 


Puhti tarjoaa terveyspalvelua ilman lääkärin lähetettä. Puhti tarjoaa lääkäreiden kanssa hyvin suunniteltuja erilaisia tutkimuspaketteja eri tarpeisiin. Näytteenotto on Mehiläisen laboratorioissa kautta maan ja tulokset saat todella nopeasti (minulla kesti noin vuorokausi).Olen valinnut itselleni Laaja Puhti-terveystarkastus (nainen) tutkimuspaketin, kauppareissun ohella piipahdin Mehiläiseen (pääse myös ilman ajanvarausta!) ja vuorokauden sisällä sain vastauksen väsymykseen: D-vitamiinin puute. 


Tykkäsin paljon tästä Puhti kokemuksesta ja meinaan käyttää sitä jatkossakin. Tykkäsin, että sain tulokset heti, kun ne olivat valmiita, eikä tarvinnut odottaa lääkärin soittoa niistä. Minulle sanottiin näytteenoton aikana, että jos tulokset ovat poikkeukselliset, Mehiläisestä soittavat kotiin ja ohjaavat jatkotoimenpiteisiin, sekä tarjoavat jatkotutkimuksia heidän lääkäreillään.


Mehiläinen

Tuloksien linkki tuli sähköpostitse sekä myös tekstiviestinä, ja niihin lataamiseen tarvitsi tunnistautua. Tulokset olivat selkeät ja helposti luettavat, näky hyvin omat tasot ja rajat, ja oli myös mahdollista jokaisesta tutkimuksesta saada lisätietoja, esim. mihin tulokset vaikuttavat. Raportissa oli selkeästi eroteltu eri tutkimuksen tuloksien ryhmät: verensokeri, sydän, verenkuva, munuaiset, maksa, hivenaineet ja mineraalit, kilpirauhanen, vitamiinit…

  Tiedätkö miten elimistösi voi? Testaa Puhdin avulla!

Puhdin tietopaketeista löydät kattavasti tietoa, jos tarvitset lisätietoja tutkimuksista.


Oletko itse huolissasi omasta hyvinvoinnista tai onko jotain, mikä askarruttaa mieltäsi? Mikset kävisi puhti.fi sivustolla tutustumassa palveluihin ja etsisi vastauksia? :)

Tai yksinketäiseksi tutustu palveluihin ja tilaa täältä!


Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.