Opiskelija- asunnon uusi ilme

26.11.2020

Poster Store

Yhteistyössä Poster Storen kanssa

Oletko haaveillut piristämään asuntoasi helposti ja edullisesti? Se onnistuu Poster Store julisteilla hetkessä ja ilman suurta vaivaa!


Meillä on aikaisemmin niin nätisti uudistettu olohuone

 ja ruokailuhuone ja nyt kun tyttäreni muutti toiseen kaupunkiin opiskelun takia,tuli aika sisustaa opiskelijan asuntoa ihanilla Poster Store tauluilla.Opiskelijan asunto


Amran opiskelija-asunto on perussiisti, tilava ja siinä on ihana pohjapiirros. Siihen oli helppo valita sopivat kalusteet ja sinne juuri mahtui kaikki, mitä Amra halusikin. Ja vaikka kaikki haluttu oli haettu, silti jotain jäi puuttumaan. Seinätaulut!


Opiskelija- asunnon  sisustus


Poster Storen laajasta valikoimasta Amra valitsi ensin mustat kehykset, koska ne olivat sopivia kalusteiden kanssa. Sitten hän lähti rakentamaan omaa tarinaa, tarkasti valitsemaan värejä, sävy sävyyn muun sisustuksen kanssa. 

Amran idea oli luoda kodistaan tunnelmallinen ja moderni, mutta liittää siihen vähän jotain omaa ja originaalia. 


Amran valinnat

Poster Store


“Tämä ajatus lähti hyvin käyntiin, kun ostin tummansinisen sohvan. Siitä olikin helppo alkaa rakentamaan ensimmäistä taulukokonaisuutta. Tiesin, että haluan sohvanpuoleiselle isolle seinälle sinisen sävyjä ja jonkun erikoisen, mutta symmetrisen muotoisen taulukokoelman. Lähdin selaamaan tauluja ja ihastuin ensimmäisenä aavikkokuvaan Desert dress.

Lähdin sen ympärille kokoamaan erilaisia kuvia, jotka sopisivat teemaltaan ja väreiltään ison kuvan kanssa. Rakastan merta, joten aihe oli helppo muodostaa, vaikkakin vaikea päättää niin monesta hyvästä vaihtoehdosta. Tästä seinästä ja tauluista muodostuikin sinisen sävyinen kokoelma, mikä väriltään tuo rauhallisuutta, ja ulkoasultaan etelän rantamatkojen muistoja sekä omaa persoonallisuuttani. 
Seuraavaksi mietin, että television yläpuolelle sopisi joitakin tauluja. Ajattelin, koska seinä on niin pieni, siihen tarvitaan jotain yksinkertaista. Päädyin kolmen kuvan yksinkertaiseen, mutta tyylikkääseen muodostelmaan. Olin bongannut jo aikaisemmin eläinkuvan Friends

ja ihastuin siihen täysin. Se toi minulle ystävällisyyden ja rauhan tunnelmaa. Ajattelin, että se kuva on tämän seinän päätähti ja päätin sijoittaa sen keskelle. Aiheeksi ajattelun jotain safarin tyyppistä tunnelmaa, sillä se on ollut haaveni jo pitkään. Miksi en siis toisi sitä kotiini.

Maisemakuvan Vuori ja auringonnousu valitsin värien ja kauneuden perusteella ja kädet Hiekanjyvät

oli jotenkin tosi herkkä ja se veti minua kovasti puoleensa. Näin onnistuin luomaan itselleni juuri täydelliset taulukokonaisuudet.”Vielä muutamia kasveja taulujen lisäksi ja asunnosta tuli koti. Alennuskoodi


Näin ihanan sisustuksen voit itsekin luoda todella helposti. Tänä Black Friday viikonloppuna Poster Store tarjoaa uskomattomia alennuksia. Nyt neljän päivän ajan (black perjantai, lauantai ja sunnuntai sekä Cyber maanantai) pääset shoppailemaan tavallista edullisemmin, koska minulle tuli mahdollisuus tarjota teille 45%: n alennus  julisteista (pl. selection) koodilla sokerivaltakunta45


Poster Storesta löydät tyylikkäitä ja edullisia julisteita ja kehyksiä sekä paljon inspiraatiota ja upeita ideoita siitä, miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaisen. Poster Storessa julisteet eivät ole ainoastaan trendikkäitä/kauniita, vaan he ottavat myös ympäristön huomioon niin tuotanto- kuin toimitusprosesseissa.


Brändistä:


- Poster Store tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita julisteita ja kehyksiä hyvään hintaan ja nopealla toimituksella

- Tuotteet ovat skandinaavisen designin inspiroimia, toisin sanoa elegantteja ja minimalistisia 

- Valikoimamme päivittyy joka viikko uudella julistekokoelmalla. Joka tiistai uusi julistekokoelma viikoittain vaihtuvalla teemalla! 

- Poster Store ei ole pelkästään verkkokauppa, vaan toimii myös alustana inspiraatiolle ja luovuudelle. Inspiraatiosivuiltamme löydät erilaisia variaatiota tauluseinän kokoamiseksi ja inspiraatiota seinätaiteeseen.


- Tuotteet eivät ole pelkästään edullisia, mutta myös ympäristöystävällisiä. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastollemme Tukholmassa ja siitä eteenpäin asiakkaille. 2 kommenttia

 1. Aivan ihanalta opiskelijan koti nyt näyttää. Kyllä tauluilla saa paljon tunnelmaa lisättyä kotiin.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Sanja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Ensiasunto on niin iso juttu nuorille, että kiva saada sen nättiksi. Ihanaa viikonloppua sinullekin.

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.