LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT BLACK FRIDAY TÄRPIT

28.11.2020


Postaus sisältää mainoslinkkejä. *-merkillä merkityt tuotteet saatu

Black Friday- kampanja


Oletko jo hyödyntänyt luonnonkosmetiikan Black Friday tarjoukset Biodelly verkkokaupasta? Jos et ole, vielä ehdit, sillä Black Friday- kampanja on parhaimmillaan menossa ja kestää 30.11. asti, jolloin koko valikoima -20 % alennuksella, jonka lisäksi osa tuotteista tarjouksessa tasahinnoin.


Minun Black Friday- tärpit

Lué by Jean Seo Clear näppyneste*




Luén kolmivaiheisen hoitorutiinin viimeinen vaihe Erase puhdistuksen ja Balance kosteutuksen jälkeen on täsmähoito näpyille silloin siihen on tarvetta. Luomualkoholia ja 12 erilaista kasviuutetta sisältävä finnigeeli nopeuttaa näppyjen paranemista ja ehkäisee tulehduksen leviämistä. Sopii kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehillekin sekä myös teini-ikäisille.

Sopii vegaaneille.

BeOnMe Face Serum Impure Skin - Seerumi epäpuhtaalle iholle*




Kasvoseerumi epäpuhtaalle ja sekaiholle. Iholle jää mattainen pinta ja kasvoseerumi kosteuttaa ihoa. 

BeOnMe kasvoseerumi sekaiholle rauhoittaa ihoa, supistaa laajentuneita ihohuokosia ja tasapainottaa helposti kiiltelevää ja rasvoittuvaa ihoa. Kasvoseerumi imeytyy hyvin iholle ja jättää iholle heleän pinnan. 

Kasvoseerumin koostumus on kevyt ja iholle jää miellyttävä tunne. Seerumi sopii myös meikin alle. Kosteuttava kasvoseerumi sisältää reilusti aloegeeliä ja ihoa virkistävän, kosteuttavan ja tasapainottavan yhdistelmän laventeli-, appelsiini- ja kalkkikukkavettä. Kasvoseerumi auttaa pitämään ihohukoset avoinna ja vähentää ihon tukkoisuutta. 

BeOnMe Spot Treatment - Tehokas täsmätuote epäpuhtauksille*




BeOnMe täsmätuote epäpuhtauksille on tehokas apu näppyjen nitistämiseen. Puhdistaa ja supistaa ihon epäpuhtauksia paikallisesti. 

Tämä täsmätuote sisältää orgaanista aloegeeliä, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja laskee punoitusta iholla. Runsaasti flavonoideja ja tanniineja luomu timjamiuute supistaa ja puhdistaa epäpuhtauksia tehokkaasti. Sen virkistävä vaikutustus auttaa finniä laskeutumaan. Antibakteerinen teepuunöljy edistää solujen luonnollista uusiutumista ja puhdistaa ihoa. BeOnMe Spot Treatment epäpuhtauksien hoitotuote sisältää myös glukonolaktonia eli PHA:ta, joka hälventää näppyjen aiheuttamaa värivirhettä ja pigmenttimuutoksia iholta. Glukonolaktoni on tehokas antioksidantti ja se tasapainottaa ihon kosteustasapainoa. 


Näppärän pakkauksen ansiosta tätä täsmätuotetta on hygieenistä ja helppo käyttää yksittäisiin näppyihin ja kantaa mukana missä tahansa liikut

Ei sisällä alkoholia eikä hajusteita. 

100% Vegaaninen.

BRUNS Products Nr18 Exciting Tangerine Balsamspray Mandariini Hoitoainespray*




Virkistävä hoitoainespray hemmottelee hiuksiasi

Nr18 on käsintehty kosteuttava ja ravitseva hoitoainesuihke kaikille hiustyypeille ja kaikille hiuspituuksille. Hoitoainesuihke valmistetaan tarkoitun valituista luonnollisista raaka-aineista, jotka kosteuttavat hiuksia ja antavat upeaa kiiltoa. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet sekä kirpeän juuri kypsyneen mandariinin tuoksu hemmottelevat niin hiuksiasi kuin aistejasikin. Jojobaöljy, avokadoöljy ja sheavoi suojaavat hiusta ja antavat sille kammattavuutta. Sopii erityisen hyvin tasoittamaan ja hoitamaan kuivia, karheita ja elottomia hiuksia. Suihkauta muutaman kerran kosteisiin tai kuiviin hiuksiin - ei tarvitse huuhdella. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Lily Lolo Huulikiilto*




Lily Lolon kosteuttava huulikiilto sisältää mm. jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Antaa kauniin värin ilman, että huulet jäävät tahmaisiksi. Kevyesti suklainen tuoksu. Ei sovi vegaaneille sisältämänsä mehiläisvahan vuoksi.



Yhdistä tilaukset kätevästi!


UUSIA TARJOUKSIA JOKA PÄIVÄ! Jotkut päivät vaan on pimeämpiä kuin toiset. 


Tähän kokoelmaan päivittyy pimeitä hintoja tuotteisiin kampanjan edetessä. Jos tilaat useampana päivänä, suosittelemme käyttämään etukoodia LIITÄ. Näin tilaukset yhdistyvät ja saat kaikki samassa paketissa ilmaisella toimituksella.


Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.