Appelsiiniglögi ja K-Supermarket Karikon joulukassiarvonta

8.12.2017Joulu on aikaa, kun muistamme läheisiä, vietetään aikaa perheen kanssa ja toteutetaan toiveita mahdollisuuksien mukaan. Joulun toiveet voivat olla suuria tai pieniä ja niiden toteutus on toiveen suuruuden mukainen. Mieti esimerkiksi prinssi Charlesin pikkupojan toivetta: poliisiauto. Jos toiveena on leluauto, toki niin pienen toiveen lähes jokainen voi toteuttaa. Mutta jos pojan toive on oikea poliisiauto, luulisin, ettei niin suurta toivetta toteuta edes kuninkaalliset. Vaatimattomuus on taitolaji ja pienet toiveet toteutuvat varmasti jo tänä jouluna.


Joulukausi on jo parhaimmillaan ja olen itse käynyt K- Supermarket Karikonjoulunavauksessa. Joulu tuo minulle aina hyvää mieltä ja siksi haluan muistaa ystäviäni, jotka juhlivat joulua. Minun tapani muistaa heitä, on tarjota heille nautintoja hyvän ruuan parissa. Kävin katsomassa, mitä uusia vinkkejä meille on tänä jouluna tarjolla.
K- Supermarket Karikko tarjoaa asiakkaille tänäkin jouluna laajan valikoiman tuotteita.
Tänä jouluna ruokabloggaajan mielessä pyöri ajatus bataattilaatikosta ja ilahduin positiivisesti, kun huomasin K-Supermarket Karikon valikoimassa luomubataatteja. Taas kerran heräsi ajatus, mitä kaikkia lannoitteita tarvitsee käyttää, jotta saisi niin suuria EI-luomu bataatteja. Onneksi löysin sen luomuversion tästä ihanasta kaupasta!


Valokuvani ei ehkä niin hyvin näytä sitä eroa, mutta jos poikkeat K-Supermarket Karikossa, käy katsomassa ja vertailemassa.
Kaupan vahvin puoli on palveleva liha- ja kalatiski, josta löydät tuoretta kalaa.


Itse ihastuin mahtavaan sushivalikoimaan.

Jouluhittinä tänäkin vuonna ovat maustesillit (mustaherukkasillit, sherrysilli, tunturisilli…). 

Jos mielessäsi on joku tuote, jota et löydä kaupan valikoimasta, voit aina pyytää henkilökuntaa tilaamaan. K-kauppiaat toteuttavat asiakkaan toiveet.


Silmiin osui ”inkiväärihylly”, josta löysin niin mahtavia tuotteita talvikaudelle. Ja tiedän, että tänä jouluna meillä tuoksuu inkivääri.


Appelsiiniglögin idea syntyi kaupassa. Hyvää tuli! Kokeile:


Appelsiiniglögi
4-lle
5 dl appelsiinitäysmehua
½ dl inkiväärisiirappia
10 neilikkaa
Kuumenna kattilassa glögiainekset ja nauti hyvässä seurassa.


ARVONTA!!!
K-Supermarket Karikon kauppiaat Kalle Heikinheimo ja Suvi Kääriäinen haluavat tarjota yhdelle onnekkaalle lukijalleni joulukassin.


Arvontaan pääset osallistumaan blogin FB-sivulla vastaamalla kysymykseen mitä sinä haluat lahjaksi tänä jouluna. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 14.12. klo. 23:59. Käy osallistumassa tässä:

klik!

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.