Turun Ruoka- ja viinimessujen tärpit

12.10.2017


Viime viikonloppuna Turussa pidetiin Ruoka- ja viinimessut. Sain mediakutsun messuille ja kun olin muutenkin suunnitellut käydä Turussa vanhempien haudalla, päädyin samalla piipahtamaan messuilla ja tehdä löytöjä.

Turun Ruoka- ja viinimessut olivat toki pienemmät kuin vastaavat messut Helsingissä, mutta juuri sen takia ne olivat minulle houkuttelevammat: jää enemmän aikaa keskittyä kun tila on pienempi ja asettajia vähemmän.  Ja mikä parasta, sieltä voi bongata pieniä paikallisia yrityksiä, jotka eivät välttämättä ota osaa Helsingin Ruoka- ja viinimessuilla.

Messujen tarjonta oli mahtava:

-suklaata, käsin tehtyä
-elämän vinkkejä 


-luomua


-kasvisproteiinipastaa


-hamppusta on moneksi-kuusi kuorallista päivässä


-Ajlan päivän suositus


- paikallis artesaani hunajaa ja kynttylät
-käsin tehtyä pastaa ja riisipastaa-parasta tuorejuustoa


 -kakkutaidetta @Agnes.K.cake.art

-trendi sirkkoja-k-18 herkkuja

-maistelua
Ja me bongasimme myös tuttuja kasvoja!
Aki Wahlman & Ajla


Kari Aihinen & Ajla


Ihastuin piirakkaan, mikä oli tehty härkäpavunjauhoista. Oli tosi hyvää. Karviaisten tilalta saa härkäpavunjauhoja, rouhetta ja muutakin. Kannattaa tutustua tuotteet paremmin. Itse suunnitellen pian leipomaan suklaakakkua voimapavun jauhoista, joten pysykää kuulolla!
Adrianmeren lapsena en voinut kävellä ranskalaisen Deli Deli puodin ohi. Oli pakko ostaa pullo oliiviöljyä. Maistelun jälkeen, minun valintani oli punainen Nicolas Alziari (messutarjouksena 25€/l), jokaisen senttinsä arvoinen. En muista milloin viimeksi ostin niin hyvää oliiviöljyä Suomesta, vieläpä melko edullisesti!
Koko messujen suosikkini asettelupiste oli Stylework Finland, yhden naisen yritys, joka myy suomalaisia käsin tehtyjä design-tuotteita. Koko valikoima on niin mahtava ja tekisi mieli ostaa mukaan kaikki. Tuotteet ovat tosi laadukkaita ja huolellisesti tehtyjä. Käy katsomassa verkkosivuja ja jos ihastut, pysy kuulolla, sillä blogissani on pian tulossa lisää näistä tuotteista ja mahdollisesti myös pieni yllätys teille lukijoille. Kannattaa kurkata tänne pian!
Saman katon alla pidettiin myös kirjamessut ja se antoi minulle tilaisuus tavata blogiystäväni Tuulan, blogista Tuula’s life.


Hän on tosi hyvin omassa blogissaan tuonut esille kirjamessujen parhaat palat. Käy lukemassa tästä.

Toinen blogi, mistä myös voi lukea Turun kirjamessuista on Arjan Lady of the Mess- blogi.

Ja turun reissu ei olisi mitään ilman äiti tytär selfieta!


*Lehdistökutsu: Turun messukeskus

7 kommenttia

 1. Ihanaa kun olet käynyt messuilla tyttäresi kanssa. Ihania astioita tuolla on ollut ja julkkiksiakin olette bonganneet.
  Mukavaa viikonloppua Sanja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi ihanaa käydä ja tyttär oli varsin innostunnut, kun yleensä, se on aina isosisko SE joka pääse äidin kanssa mukaan. Ihana loppuviikoa sinulle Outi :)

   Poista
 2. Ihanat messukuvat! Ja vielä kerran, oli niin kiva tavata messuilla. Olisipa ollut vielä enemmän aikaa jutustella.
  Mukavaa viikkoa Sanja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava viikoa sinullekin. Oli tosi ihana tavata ja heti kun mahdollista, tulen taas Turun tapahtumiin, joten nähdään. ♥

   Poista
 3. mahtavat kuvat messuista.

  Tuollaisilla messuilla olisi kyllä kiva itsekin käydä, jos täälläpäin olisi.
  Kiitos, kun olit parini :)

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.