Burger King Mikkelissä

27.9.2017BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on avannut kolmessa vuodessa jo 32 ravintolaa ympäri Suomea. Mikkeliin on toivottu BURGER KING® -ravintolaa niin sosiaalisessa mediassa kuin perinteisissä asiakaspalautteissa. Uusi ravintola avataan kauppakeskus Stellaan 29.9.2017 klo. 11:00.

Olin yksi onnekkaista, jotka pääsivät testaamaan Burger Kingin palvelua ennakkoavajaisissa keskiviikkona Mikkelissä. Seuranani olivat omat lapseni, jotka innoissaan vastaanottivat viestin tapahtumasta. Varsinkin 9 v poikani, jonka (ja kaikkien kavereiden myös) maailmaa ympäröi jalkapallo ja ruoka (lähinnä pizzat ja burgerit), vastaisi riemuiten minulle: "Etkö äiti muka tiennyt, että Burger King aukeaa vasta perjantaina, eikä muka keskiviikkona?" Kyllä äiti sen tiesi ja selitti pojalle, mitä ennakkoavajaiset tarkoittavat. Hän oli riemussaan, kun pääsi maistamaan huippuja burgereita ennen muita.
Tytöt olivat myöskin iloisia. Teini oli pitkän ajan odottanut nuorten uuden hengailupaikan aukenevan ja pääsi sinne vielä kurkkaamaan ennakkoon. Ja pieni vain siksi, että pääsee johonkin tärkeään tapahtumaan.Teini ei kuitenkaan halunnut jakaa pöytää meidän kanssamme, vaan lähti kavereiden kanssa viereiseen pöytään istuskelemaan. Sovittiin, että saan valokuvia heidänkin pöydästään.
Ja vaikka itse en olekaan burgereiden fani, tällä kertaa en voi muuta kuin kehua maukkaita liekissä paistettuja pihvejä ja mukavaa sekä palvelevaa henkilökuntaa jo tässä vaiheessa.
Harmittaa, että perjantai sattuu olemaan työpäiväni, enkä pääse varsinaisiin avajaisiin, mutta voin jo luvata, että nähdään pian taas Burger Kingissä.


Pssst!
Mikkelin Burger King avataan kauppakeskus Stellaan 29.9.2017 klo. 11:00


BURGER KING®
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 16 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.
RESTEL OY
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu 43 hotellia ja n. 250 ravintolaa. Restelin liikevaihto vuonna 2016 oli 394 M €. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Bistro Cumulus-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.