Kenkäverossa harjoittelemassa

6.3.2015


Taidan olla oikein onnekas leipuri-kondiittoriopiskelija, kun saan harjoitella oikein huipuissa paikoissa.
Ramin konditorian jälkeen, harjoittelut jatkuvat Kenkäverossa. Ja vaikka konditoria on alue mistä tykkään ja mistä olen kiinnostunut, olisi todella epäreilua olla mainitsematta Suur-Savon leipomoa (ainut leipomo koko S-ryhmässä.), jossa  olin harjoittelemassa kaksi kuukautta. Suomessa ei voi opiskella kondiittoriksi, ellei opiskele ensin leipuriksi. Siis kävin väkisin isossa teollisuusleipomossa tekemään sitä mitä tehtävä oli. Sieltä sain uutta kokemusta ja löysin  uusia kavereita.  Pakkasin ruisleipää ja tutustuin koko leipomon työprosessiin ja vaihteisiin. Lähdin sieltä merkittävästä kokemuksesta rikkaampana kohti uusia haasteita ja päädyin Kenkäveroon. Ja jos täällä ei viihtysi, missä sitten?

Jo ensimmäisenä päivänä sain kunnian leipoa ihan alusta asti Kenkäveron erikoisuuden Siken narskuvat näkkärit ja paketoin niitä myyntikuntoisiksi.  Jos satut poikkeamaan Mikkelin kautta ja ostat niitä, katsohan päivämäärä. Jos parasta ennen päivämäärä on 5.3.2016 silloin olet onnekas koska pidät kädessäsi juuri minun tekemiä näkkileipiä. Nauti hetkistäsi. Jos kuitenkin käy niin, että pussin sisältö ei miellytä sinua  (vaikka tuskin on mahdollista), muista että kävin välillä tauolla ja silloin minua tuurasi oikea leipuri, joka on tästä vastuussa.

Ja jos kerran poikkeat Kenkäverossa olisi harmi olla ostamatta ihania Mokkamarenkeja. En ole itse niitä tehnyt, mutta paketoin niitä käsin (täällä todella kaikkea tehdään käsin - ihanaa) ja voin sanoa, että tuoksu on ihastuttava! Ja sitten kun olet kerran Kenkäverossa  kannattaa myös...... Tiedätkö mitä? Kannattaa vain poiketa Kenkäveroon! Löytyy vaikka mitää ihanaa!
10 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Viime kesänä olimme pyörien kanssa tutustamassa Mikkeliin (ajoimme autolla sinne ja otimme pyörät katolta).. Kävimme myös Kenkäverossa... =) Ihana paikka, ihana puutarha.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kerta viestiä varmaan riittää =D

   Poista
  2. Olisimme voineet tavata ja juoda vaikka kahvia yhdessä!

   Poista
 3. Hyvä Sanja ... Onni potkii sinua huopatossut jalassa ... hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi nätti paikka.Toisessa blogissa olen kirjoittanutkin siitä vierailusta sinnel OIkein mukavaa harjoittelua Sanja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pitäisi etsiä ja lukea se postaus!

   Poista
 5. Kun kesällä ajetaan pohjoiseen, niin ajetaanpa välillä itäkautta... Olisihan se hienoa syödä näkkäriä, jonka tekijän tuntee netistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin minä tehdä paljon näkkileipää. Varmasti löytyy vielä ;)

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.