Arvontavoitto piristi päiväni!

3.4.2014


The sun also rises! Ja jokaisen sadepäivän jälkeen,  aurinko paistaa uudestaan.  
Näin oli viime viikollakin, kun ajoin töistä suoraan katsaukseen. En hetkeäkään miettinyt, ettei välttämättä mene läpi. Olin niin itsevarma ja niin luotin tohon, reilu kaksi vuotta sitten iskän pois lähdön jälkeen jääneeseen Corsaan, että oiken suuni jäi auki kun minulle sanottiin, että tulos on hylätty.  Olihan se ennenkin hylätty, mutta viime vuonna oli niin hyvin laitettu, ja niin paljon yleisesti kehuttu ja kaikista tärkein auto oli niin hyvin käyttäytynyt, että melkein rupesin itkemään.  Tosiaan, autossa ei ollutkaan mitään vikaa, mutta pelti oli sen kuntoinen, että saan olla tyytyväinen etten tippunut pois ajomatkalla.
Tulin kotiin, pahalla päällä, keitin kahvia ja istuuduin tietokoneen ääreen. Sieltä hymyili Arjen timantteja-blogista saapunut sähköposti otsikolla "Onnea voittajalle"
Kyllä päivä piristyi kun tajusin, että voitin ihanan Lékuén kakkutikkarivuoan.  Kiitos Anulle ja Mastermark Brands Oy verkkokaupalle arvonnan järjestämisestä. 


Miehen kaveri oli meillä silloin käymässä (hitsaaja ammatiltaan) ja hän ehdotti, että voisi kunnostaa minun Corsan.
Se oli jo enemmän kuin tarpeeksi onnea päivälle!
Olin nyt pari päivää sidottu kuin narulla kotioloissa, sillä meidän perheen toinen auto on isännälle välttämätön työmatkalla.  Onneksi minun palkinto saapui jo eilen, ja vietin aikaa sen testaamisella. Meidän kuopuksella on huomenna virallinen syntymäpäivä ja luokakavereille menee laatikollinen cake-popseja.
Ja niin, huomenna saan Corsan takaisin.  Toivottavasti katsastus menee nyt läpi!


14 kommenttia

 1. Onnea arvontavoiton johdosta ,sulla onkin ollut paljon arpaonnea:) tosi kiva palkinto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Nyt on näköjään menossa jonkulainen voittokausi, vaikka silti kaikki ei mene aina niin kuin pitäisi. Onneksi meillä on aina uusi päivä ja uusi auringonnousu.

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Ihana palkinto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Tein puolet Särkynen sydän taikinan annoksesta ja sain vuoan kaksi kertaa täytetty. Tosi ihana vuoka!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä popseja olet jo ehtinyt tehdä - ollapa nyt teidän kuopuksen luokkakaveri :D Voitto näyttää osuneen aivan oikeaan osoitteeseen ja vielä noin mahtavalla ajoituksella juuri ennen lapsen synttäreitä. Kaikella on tarkoituksensa! Onnea synttärisankarillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Popseja on nyt niin helppo tehdä. Tikut saastettiin varsinaisia juhlia varten. Eli tulossa lisää popseja :-)

   Poista
 4. Oih, onpas ihanan näköisiä. Ehkäpä viikonloppuna täytyy leipoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole parempaa puuhaa viikonlopulle. Meillä kun vielä talo täytyy tytöillä sunnuntaina, mutta tästä varmasti tule postaus erikseen.

   Poista
 5. Onnea Sanja ja ihana asenne tuo, että huomenna on uusi auringonpaiste tiedossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja, se asenne joskus aikoina pelasti minut, ja myös monet muutkin. On ihan turhaa murehtia pienistä asioista. Ei ole meillä kuin vain yksi elämä!

   Poista
 6. Onnittelut! Sinulla on näköjään loistava arpaonni :). Nyt Lotto vetämään, tänään on ennätyspotti tarjolla :D. Minulla on myös tuo cakepops-vuoka ja se on kyllä ihana, kun pallokoista tulee niin kauniin pyöreitä ja helposti!

  Niin ja tuollaiset kaverit ovat kullan arvoisia! Suhteita kannattaa vaalia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, Miia. Hyvät kaverit ovatkin kullan arvoisia.
   Kokeilin Lottoa, mutta ei mitään ;-)
   Popsien kanssa oli vähän ongelmia, sillä tikut eivät pysy sisällä. Mikä voisi olla vikana?

   Poista
 7. ONNEA Sanja <3 Olen iloinen että juuri sinä sait palkinnon :) Namskis, näyttää herkuilta!

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.