Kun mies tekee hyvää ruokaa

24.2.2013

Aikoja sitten, kun esikoinen oli 4v, tekemässä isänpäivälahjaa hoitopaikalla, lapsia oli pyydetty pirtämään oma isä ja sanoa yksi asia omasta isästään. Meidän Amra oli tuumannut tälläisen: ISÄ TEKEE HYVÄÄ RUOKAA! Sieltä tuli miehelle ensimmäinen palkinto ruoanlaittotaidostaan.


Kun tulin hakemaan Amran hoitopaikalta, hoitaajat kysyivät innoissaan: Onko tää totta? minua nauratti ja vastasin, että se on totta, siinä vaan ei kerrota miten useasti hän sitä tekee.
Totta on, että mieheni on todella hyvä kokki ja hänen tekemä ruoka tuo aina iloa kaikille syöjille. Harmittaa vaan, ettei hän tee sitä useammin, vaan vain silloin, kun saa inspiraatioa ja kun huvittaa. Toisin se on myös hyvä asia => uskon, että minun paino olisi vähintään +20kg jos mies tekisi ruokaa päivittäin.
Tänään oli se onnen päivä, kun miehelle iski ruoanlaittohimo. Ja näin hyvä illallinen tuli!:

kahdelle:

1 vihreä paprika
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 sipuli
100 g herkkusieniä
tilkka öljyä
tilkka tabascoa
tilkka tomaattimehua
tilkka soijakastiketta
tilkka sitruunamehua
1 tl hunajaa
ripaus suolaa tai Vegetaa

Paloittele kasvikset ja paista nopeasti korkealla lämmöllä sen verran, että ne ovat sekä pehmeitä, että rapeita (siihen on löydettävä tasapaino kiinan tapaan, mikä minulta ei onnistu)

Tarjoa paistettujen broilerisiipien kanssa, jotka ovat maustettu pelkästään Vegetalla.


2 kommenttia

  1. Näyttääpä hyvältä! Tabascoa, tomaattimehua ja sieniä, hmm.... taidan laittaa myös minä, ensi kerralla! Saa vaihtelua omaan reseptiin :)

    VastaaPoista
  2. Eikö juuri reseptien vaihto on se mitä me alunperin tarkoitimme. Me todella olemme nauttinut "sinun" kesäkurpitsa paprikapaistosta
    http://pienipunainenkeittio.blogspot.fi/2014/03/paahdettu-kesakurpitsa-paprikapaistos.html?m=1

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.