Staycation Helsingissä: Radisson Blu Plaza Hotel täydellinen paikka juhlia 25 v hääpäivää

16.11.2023

Helsingin Rautatientorin kupeessa oleva Radisson Blu Plaza Hotel on mahtava staycation paikka. Hotellin sijainti on paras mahdollinen ja hotellin huomioon ottaminen meidän juhlapäivänä ihan unohtumaton kokemus.

Kaupallinen yhteistyö Sokotel ja Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki


25 v hääpäivä, suoritus, joka ansaitsee oman juhlan!


Tänä syksynä meidän rakkausliitto täytti 25 vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut paljon, ennen kaikkea ymmärrystä, huolia toisesta ja mikä tärkeintä: rakkautta! Meidän rakkaus on kruunattu kolme kertaa siunauksella, minkä vanhemmuus antoi meille. Olemme kolmen nuoren ylpeitä vanhempia. 

Kun katson taakse, kun katson meidän lapsia ja kun katson silmiin miestä, joka seisoo minun rinnalla, tiedän että olen rikas nainen. Enkä haluaisi muuttaa mitään.


Päivän muutos: 11.9. —> 9.11.

Meidän todellinen hääpäivä 11.9. oli työpäivä. Nuoret ostivat meille kukkia, mutta aika ja voimat eivät riittäneet edes kuohuvan avaamiseen, paremmasta illallisesta  puhumattakaan. Monta syytä juhlan siirtämiseen.


Sain tiedoksi, että 9.11. Helsingissä,Savoy- teatterissa esiinty  bosnialaisyhtye Mostar Sevdah Reunion, tapahtuma mitä en missaa! 11.9. tai 9.11. numeroiden leikki! Käytännössä ei mitään väliä. Tämän ympäri rakennan meille täydellisen juhlan ja miehelle yllätyksen.

Musiikkitapahtuma oli mahdotonta salata mieheltä, mutta staycation itse oli täydellinen yllätys.


Radisson Blu Plaza Hotel tarjosi paras sijainti ja paljon muutaHelsingin Rautatientorin kupeessa oleva Radisson Blu Plazan Executive Suite oli mahtava staycation paikka. Alvar Aallon suunnittelemat kalusteet isossa olohuoneessa olivat ajattomat, mukavat ja miellyttivät silmää. Oli tosi mukava nauttia kupillinen kahvia näin upeassa miljöössä ja ihastella upea näköalaa. Ja vaikka olohuoneessa löytyy iso taulu tv, ihastuttava näköala vei voiton puoleensa..

Hotellin sijainti kävelymatkan päässä kaikesta parhaasta, mitä Helsinki tarjoa: kulttuuria, ruokaa, nähtävyyksiä ja shoppailua oli juuri mitä tarvitsimme.

Lyhyt kävelymatka illalliselle ja Savoy - teatteriin antoi meille enemmän mahdollisuuksia nauttia omasta ajasta kahdestaan.


Palattaessa hotelliin meitä odotti hääpäivän onnittelut henkilökunnalta. Olimme niin otettuja. 


Radisson Blu Plazan Executive Suitessa löytyy myös kylpyamme, mikä takaa rentoutumisen ennen nukkumaanmenoa. Vaikka sää oli yllättävän lämmin, eikä tuulta ollut juurikaan, et silti voi olla paleltumatta Helsingissä marraskuussa. Lämmin kylpy oli kivaa vaihtelua saunaan.Ammeessa ollessa, peilissä upotetussa televisiossa voit yhtä aikaa katsoa lempiohjelmaa. Minä hoksasin sen vasta hampaiden pesun aikana.

Sviitissä löytyy erikseen makuuhuone, jossa korkeat ja erittäin mukavat sängyt. Tyynyjä riittää jokaisen yöpyjän makuun ja tästäkin huoneesta löytyy taulu tv. Mies katseli hetken. Minä taas sängystä, isosta ikkunasta, ihastelin rautatieaseman kellotornia nukahtamiseen asti.
Henkilökunta otti meidän hääpäivän niin ihanasti huomioon. Joutsenet symboloi juuri sitä, mitä meidän rakkaus onkin.Herkullinen buffet-aamiainen


Rakastan hotelliaamiaisia ja Radisson Blu Plazan aamupala täytti korkeat odotukseni. 

Tervetuliais mansikka-raparperishotti, puuro, mustikkakeitto, smoothie, jogurtit, murot, myslit, munat, uunituoreet leivät, kasvikset, kylmäsavulohi sekä laaja valikoima juustoja ja leikkeleitä täyttävät vaativimmat kriteerit. Minun kaltaiselle herkuttelijalle croissantit, minimuffinssit, marjapiirakat, letut ja laaja valikoima hilloa, maapähkinävoita ja ehdoton Nutella veivät kielen mennessään. 

Erikoisruokavaliot oli huomioitu todella laajasti ja tarjolla oli mm. maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.Plaza Lounge

Kun yövyt Business class-huoneessa tai sviitissä, hintaan kuuluu pääsy eksklusiiviseen Plaza Loungeen. Olohuonemainen Lounge sijaitsee ravintolasalin yläparvella. Asiakkaille on jatkuvasti tarjolla mm. hedelmiä, kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. Klo 17-19 tarjolla on pikkupurtavaa ja juotavaa. Henkilökunta, heti saapuessamme, ystävällisesti muistutti meitä hyödyntämään tätä, mutta tällä kertaa se ei sopinut meidän aikatauluun, sillä ennen esitystä meillä oli jo varattu pöytä klo. 16. Kävimme kuitenkin tutustumassa ja ihastelemassa.


Upean ja tuhdin aamupalan jälkeen maistuivat vielä pienet päiväunet ja sen jälkeen hyvin rentoutuneena ja täynnä uutta energiaa suuntasimme takaisin Mikkeliin.

Lähdimme erittäin tyytyväisinä ja hymyssä suin: ilta oli täydellinen, ruoka maistuvaa, musiikkielämys kotimaastamme ravitsi sielua ja täytti sydäntä. Nukuimme hyvin mukavassa hotellin sängyssä ja heräsimme valmiiseen pöytään. 

Erityiskiitokset vielä hotellihenkilökunnan ystävällisyydestä. Kaikki sujui täydellisesti.


Johtopäätös:

Olipas ihana irtiotto arjesta. Tällaisia staycation päiviä voisin nauttia useamminkin. Olo on ihan toisenlainen ja joku ihme energiabuusti tuntuu keholla. Suosittelen myös sinulle, joka luet tätä. Eikä syy tarvitse olla 25 v hääpäivä. Elämässä on niin monta syytä juhlaan. Nykymaailmantilannetta katsellessa tuntuu, että pelkkä elossa oleminen tai ravintorikas ateria päivittäin ovat jo iso syy juhlaan ja kiitollisuuteen! Nauttikaa

Cheers Helsinki!

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.