Ravintola Pobre Helsinki: uusi elämys joka elää muistoissa pitkään

21.11.2023


Kaupallinen yhteistyö Ravintola Pobre


Meidän hääpäivän illalliseksi halusin jotain ainutlaatuista. Mieheni rakastaa mereneläviä, äyriäisiä, simpukoita, enkä itsekään voi vastustaa niitä. Ystäväni vinkkasi jo joku aika sitten mahtavasta ravintolasta Punavuoressa. Tutustuin Pobre ravintolan verkkosivuihin eikä tarvinnut miettiä kauan: Paikka oli valittu. Ruokalistaa katsellessa tiesin, että mieheni ihastuu yllätykseen.


Rento Espanjalais-Filippiiniläinen ravintola Pobre näytti lupaavalta jo heti ovella. Moderni ja viihtyisä sisustus, ystävällinen ja asiallinen henkilökunta nostivat odotukset. Tiesin, että kokemus tulee olemaan unohtumaton.


Ravintola Pobre Helsinki: uusi elämys joka elää muistoissa pitkään


Talo tarjosi meidän hääpäivän kunniaksi Espanjalaisen Cavan ja saimme hetken aikaa miettiä, mistä aloitetaan. 


Ravintola Pobre Helsinki: uusi elämys joka elää muistoissa pitkään

Alkupalalista oli täynnä herkkuja ja teki mieli maistaa ihan kaikkea. Hetken mietimme sitäkin vaihtoehtoa, että skipataan kokonaan pääruoka, mutta lopuksi henkilökunnan suosittelemana valitsimme kumpikin pari alkupalaa, jotka sitten jaettiin yhdessä.
Pian meidän pöytä oli täynnä herkkuja, toinen toistaan maistuvampaa alkupalaa.  


TUNA CARPACCIO: Talon suositus oli tonnikalacarpaccio wasabi-sitruuskastikkeella ja avokadososeella

FRIED OYSTER:
Mieheni lempparia: ostereita talon tapaan gratinoituja, maustetulla majoneesilla ja kumkvattihyytelöllä

SEARED SCALLOPS: Paahdettuja kampasimpukoita täydensivät sitruunakosho ja artisokkasipsitMARINATED OLIVES: campesino, chupadedos, manzanilla


Pääruoaksi meille suositeltiin kansallisruoka SEAFOOD ADOBO, tunnettu ruokalaji saarivaltiossa ja toinen valintamme oli  LOBSTER PANCIT, nuudeliannos hummeripyrstöllä, tofulla ja raakakypsennetyllä munankeltuaisella. 


SEAFOOD ADOBOLOBSTER PANCIT


Ruoan kanssa maistui Espanjalainen Medol 1r viini, pirteä, hapokas ja runsaan hedelmäinen. Se oli osuva valinta äyriäisherkkujen kavereiksi.
Kun koitti jälkiruoka-aika, meiltä kysyttiin, haluammeko tämänkin jakaa. Olemme jakaneet 25 vuotta elämästämme, niin tietenkin tämäkin jälkiruokaelämys oli myös tarkoitus jakaa. Meille suositeltiin L0S TRES, jälkiruokavalikoima, johon kuuluu menun kaikki kolme lajia jaettavaksi: CALAMANSI CHEESECAKE Kumkvattijuustokakku, MANGO COBBLER mangopaistos litsijäätelolla, sekä BLACK FOREST suklaamousse kirsikalla.


L0S TRES


CALAMANSI CHEESECAKE Kumkvattijuustokakku,

MANGO COBBLER mangopaistos litsijäätelolla


BLACK FOREST suklaamousse kirsikalla


Tämä oli täydellinen illan päätös ja kokonaisuutta miettien emme voineet uskoa, että tällaista ruokaa ikinä söisimme Suomessa. Helsingin tarjonta taas kerran ylitti odotukset ja Pobre ravintola on paikka, jonne haluamme tulla uudestaan välittävän ja ystävällisen palvelun sekä maistuvan ruoan ja viihtyisän tunnelman takia. Kaiken kaikkiaan Pobrea täytyy suositella todella lämpimästi!
Tiedustekut ja varaukset:

Pobre

Annakatu 15, Helsinki

050 534 2884

pobre@pobre.fi

https://www.pobre.fi

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.