Ihanat uudet syysvärit

16.10.2020
Prisman vaatteosasto, sisäpukeutuminen

Yhteistyössä: Prisma 
*-merkillä merkityt tuotteet saatu

Ruokaostoksilla eksynyt vaateosastolle

Taas kerran olen Prismassa ruokaostoksilla ja silmät suuntautuvat aivan eri paikkaan kuin mitä ostoslistalla lukee. 

Nimittäin olen menossa nopeasti hoitamaan viikon ruokaostokset. Heti kodinosaston jälkeen, silmät iskeytyvät upeaan syysvärimaailmaan: Mikkelin Prisman naisten vaateosastolle. Lähdin kuin hypnotisoituna katsomaan upeita vaatekappaleita maanläheisissa sävyssä. En osannut päättää mistä tykkään eniten. Ruskea, oranssi, savi, kaneli, oliivinvihreä… kaikki käy minulle täydellisesti. 

Prisman vaatteosaston tärpit


Upeat syksyn värit!

Lämpimät sävyt ovat lähellä sydäntäni, joten helposti kulutin tunnin naisten vaateosastolla, vaikka koko ruokaostoksiin olin suunnitellut puoli tuntia. Ei harmita yhtään. Olen mm. löytänyt täydelliset korkeavyötäröiset farkut*, jotka istuvat minun vartaloon täydellisesti ja ovat niin mukavat jalassa, että ostin viikon päästä toiset samanlaiset. Varmuuden vuoksi. Jos tämän postauksen jälkeen ovat loppuunmyyty. Hinta vain 12,90€ Uskomatonta!Farkkujen kanssa täydellisesti istuu pehmeä villa-puuvilla sekoite (50%-50%) London Fog Naisten neule Ruby *  ihanassa Cinnamon sävyssä tai vaihtoehtoisesti London Fog naisten raidallinen neulepaita Vivian*. Kumpikin on saatavilla muissa väreissä, joten käy ihmeessä etsimässä oma suosikkisi.

Prisma pukeutuminen

Olen valinnut mukaan samansävyiset, eli ruskeat nilkkurit * House mallistosta. Harvat kengät tuntuvat heti mukavalta, mutta näissä jaksoin kävellä pitkän matkan jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Olen varma, että niistä on iloa koko talven ajaksi.

Prisman vaattevalikoima

Syksyn mallisto AW2020


Oletko sinä shoppailija, joka helposti eksyy ruokahyllyjen välistä naisten vaateosastolle? Onko sinulla hyviä  vinkkejä ja ostostärppejä? Kuulisin niitä mielelläni sinulta!  

Prisma AW2020


2 kommenttia

 1. Ovat kyllä täydellisesti sinun värejäsi! Marketit ovat lisänneet valtavasti suosiotaan myös vaatteiden ostopaikkana ja niissä on nykyään kaikkea kivaa.
  Ja miten kaunis kuva sinusta Sanja tuo(kin) kun istut penkillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit. Joskus kuvasta tulee niin hieno, paljon parempi kuin todellisuus 🙈😊❤️❤️❤️

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.