Herkän ihoni lempivärien pelastus, luonnonkiharan tuotevinkit ja hurmaava luonnonkosmetiikan parfyymi

12.8.2020

Postaus sisältä mainoslinkkeja, merkattu* /tuoteet saatu

Luonnonkosmetiikkapäivät

House of Organicin* Luonnonkosmetiikkapäivät käynnistyivät tänään ja ne jatkuvat sunnuntaihin 16.8. saakka. Tarjouksessa on runsaasti luonnonkosmetiikan suosikkituotteita ja alennetut tuotteet vaihtelevat päivittäin.

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin. 

Tilaukset yhdistetään automaattisesti. YHDISTÄ -koodi alkaakin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen toimimaan jo tänään keskiviikkona. Tilausten toimitus aloitetaan 17.8 maanantaina.

Miksi meinasin lopettaa meikkaamisen

Olen aina tykännyt meikkaamisesta. Nuorempana meikkasin päivittäin ja en voinut kuvitella lähteväni ulos ilman meikkiä, en edes ruokaostoksille. 

Sitten ensimmäinen raskaus muutti kaiken. Elimistöni herkistyi, allergiat alkoivat vaivata ja silmien kutina pakottivat minut muuttamaan tapojani. Aloin käyttää meikkiä harvemmin ja harvemmin. Loppujen lopuksi käytin meikkiä vain erikoistilaisuuksissa.

Herkän ihoni lempivärini pelastus

Sain Bosniassa asuvalta serrkultani vinkin luonnonkosmetiikasta. Hänen iho-ongelmat ovat olleet niin pahat, että hän alkoi tekemään itse kaiken kosmetiikan ja meikit. Niiden lähettäminen Bosniasta olisi lähes mahdotonta ja vielä mahdottomampi ajatus, että itse tekisin samaa. Joten lähdin selailemaan verkkokauppoja. Innostuin House of Organicin*valikoimaan ja löysin itselleni tuotteita, mitkä tekivät maikkämisen taas mahdolliseksi:


ja saman sarjan ZUII ORGANIC QUAD EYESHADOW PALETTE LUOMIVÄRIPALETTI 6 G*Niiden pariksi otin kotimaisen HAVU PUUKUORINEN HUULIPUNA*, mikä on juuri nyt alennuksessa!

Hurmaava luonnonkosmetiikan parfyymi

En ole koskaan ennen käyttänyt luonnon parfyymiä ja UNIQUE BEAUTY EAU DE PERFUME SUMMER* ylitti kaikki minun odotukset. 


Unique Eau de Parfum hajuvedet on luotu 100 % luonnollisista ainesosista; kukista, lehdistä, puusta, rungosta, juurista, siemenistä ja kuoresta. Luonnolliset tuoksut ovat luonteeltaan herkkiä mutta vivahteikkaita. Uniquen hajuvedet toimivat yksinään ja yhdisteltyinä uniikeiksi signature-tuoksuiksi. Johtuen jokaisen kehon omasta kemiasta, lämpötilasta ja vartalon tuoksuista hajuvesi on kantajallaan aina uniikki. Löydä oma luonnollinen tunnustuoksusi. 

Minulle se on Summer, jossa haistaan Adrian  rannikolla kasvavan Italianolkikukkan tuoksun, mikä vie minut kotimaani kesäöihin. Ihastuttavaa!

Luonnonkiharan tuotevinkkit

Kaikilla meidän perheen tytöillä on kihara tukka ja jatkuva taistelu kiharoiden kanssa, jotka eivät aina tottele niin kuin haluaisimme.

Ruotsissa käsintehty Bruns sarjan tuotteet ovat meille mieluisia. Suositukset menevät sitrus tuoksuisen tuotteisin, mitkä sopiivat täydellisesti Curly Girl -metodiin.


BRUNS PRODUCTS NR04 MAGIC CITRUS SHAMPOO SITRUUNA SHAMPOO*

BRUNS PRODUCTS NR04 MAGIC CITRUS BALSAM SITRUUNA HOITOAINE*

BRUNS PRODUCTS NR12 FRESH MANDARIN SALT SPRAY MANDARIINI SUOLASUIHKE*

Tässä minun suosikit. Muista käydä joka päivä tsekkaamassa päivän tarjouksia! Mukavia luonnonkosmetiikkapäiviä 

T. Sanja


Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.