OLET KAUNIS

7.5.2020


Yhteistyössä oletkaunis.fi kanssa

Verkkoshoppailu on ollut osa meidän ostotapojamme jo kauan. Asumme pienessä kaupungissa, jossa tarjonta on puutteellinen. Verkosta on ostettu vaikka mitä! Verkosta ostaminen lisääntyi, kun esikoisesta tuli teini. Silloin vasta alkoi jatkuva jankuttaminen pienestä kaupungista, josta ei löydy mitään. Nykyään tuntuu, että verkosta ostetaan melkein kaikki.


Yksi verkkotilaus ilahdutti minua tavallista enemmän, vaikka tilaamani tuotteet varmasti oleskelevat enemmän nuorten meikkipöydällä. 

Olemme nuorten kanssa yhdessä selailleet oletkaunis.fi meikkivalikoimaa ja teimme tilauksen. 

Hetken päästä minun kännykkääni kilisi ja etupaneelissa viesti: olet kaunis! Tilaus oli käsittelyvaiheessa. Ehdin hetkeksi unohtaa asian, mutta kännykästä tuli taas muistutus: olet kaunis! tilaus oli lähetetty. No sitten vasta kehut alkoivat! Postisovellus lähettää kehuja: olet kaunis! Sähköposti-ilmoitus: olet kaunis! Kehuja riitti melkoisesti pariksi päiväksi.
Olin juomassa aamukahvia, kun puhelin soi. Postinjakaja kysyi, voiko tuoda paketin ovelle. En voinut olla kiusaamatta, joten kysyin: Kuka on lähettäjä? Sitten tuntematon mies luurin toisella puolella kehui: olet kaunis! En voinut olla nauramatta. Tästä kaupasta on ihana tilata!!!Ihanat Jeffree Star meikit ovat tehneet kauniista nuoresta vielä kauniimman ja antanut luovuuden lähteä milteinpä lapasesta. Auringonlasku meikki onnistui äidin mielestä täydellisesti ja siinä käytettiin  Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette - Mini Controversy sekä Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Mini Breaker

Meikissä käytetty Mini Controversyn paletin "exposed" ja "controversy" sävyjä yläluomelle. Yläluomelle lisäksi Mini Breaker paletin sävyt "foreplay" ja "purple punch". Liikkuvalla luomella Mini Breaker paletin sävyt "slice" ja "orange crush".
4 kommenttia

 1. Anonyymi7/5/20 12:49

  Jeffree Starin meikit ovat mitä ihanimpia. Itse omistan useampia eri meikkejä ja noistakin paleteista minibreaker löytyy ❤️ kaunis meikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upea laatu. Onneksi löytyy myös miedompia sävyjä äidillekin 😉

   Poista
 2. Jeffree Starin luomiväreissä on ihan täydellinen pigmentti, ihania. Kaunis tytär sinulla Sanja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ❤️💕. Minusta nämä meikkit ihan priima luokka 😘

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.