Kommentti jättää jälkensä!

25.10.2013
Kun paras ystävä muuttuu kiusaajaksi, keneen enään voit luottaa????


Kommentti jättää jälkensä on noin kolmenkymmenen blogin yhteinen kampanja nettikiusaamista vastaan. Mukana on kertomassa oman tarinansa niin kiusattuja, entinen kiusaaja, sivusta seuraaja kuin äitikin. Tarkoitus on tuoda vakavaa asiaa lähemmäs teitä, netin käyttäjiä. Mukaan ollaan haastettu myös Demi.fi:n ja Vauva.fi:n foorumit, joiden toivotaan tiukentavan kommentoinnin sääntöjä villiksi länneksi muuttuneilla keskustelupalstoillaan. Anna tukesi lisäämällä sivupalkista löytyvä banneri sivuillesi tai blogiisi. Ja muista kommentoida ensi kerralla mielummin kehuja kuin haukkuja - ei tarvitse sitten myöhemmin hävetä.

Kommentti jättää jälkensä. Ethän kiusaa. Edes netissä.
Kommentti jättää jälkensä -kampanjassa mukana:

Sponsorit:

voit osallistua kampanjan mukaiseen arvontaan!

Tässä linkissä on tietoa kiusaamisrikoksista:

Linkit haastettuihin keskustelupalstoihin:
http://www.demi.fi/
http://www.vauva.fi/8 kommenttia

 1. Ehdottomasti olen mukana!

  VastaaPoista
 2. Minäkin mukana.Miten tuohon muuten osallistutaan`?

  VastaaPoista
 3. Tämä on todella tärkeä asia!

  Itse en ole suoranaisesti kokenut kiusaamista aikuisiällä, mutta lapsena opettajan taholta olen, johtuen isäni "väärästä" puoluekannasta. Se melkein tuhosi mahdollisuuteni tasapainoiseen elämään aikuisena.

  Olen kyllä saanut aikuisenakin kuulla kaikenlaista kommenttia painostani, mutta en ole kokenut sitä kiusaamiseksi, vaan pelkäksi ilkeydeksi ja ajattelemattomuudeksi, koska se ei ole ollut jatkuvaa yhden ihmisen taholta tapahtuvaa.

  Olen sekä työssäni esimiehenä että muuten joutunut puuttumaan kiusaamiseen. Se vaikuttaa joskus melko viattomalta, mutta sillä voi olla katastrofaaliset seuraukset ihmiselle itselleen, hänen perheelleen ja muille läheisilleen.

  Työpaikassani käräjäoikeudessa näkee ikävä kyllä aika paljon näitä kiusaamisen seurauksia.

  Olette hyvällä asialla!

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.