Keijukaisjuhlat

14.4.2013


Paljon onnea Ajla, 6 v!!!

Eilen meidän kotiin lensi 5-6 vuotiaita keijuja juhlimaan meidän 6-vuotiaan synttäreitä.
Silkkisiipiset keijut tanssivat, nauroivat ja nauttivat juhlista täyttämällä meidän talon onnella ja keijukaispölyllä. Kesken juhlan Lentävät Pikkuponit tulivat viemään keijukaisia Pegasoksen maailmaan.


Ajla on niin söpö kun hän suuttuu ja sen takia häntä useasti kiusataan. Tämä kuva on otettu kynttilöiden kanssa, ennen sytyttämistä ihan tarkoituksena. Epäilen että mieheni joskus kiusaa Ajlaa saavan kaikkea isosiskon tavaraa käytettynä, muun muuassa kakun kynttilöitä. Haluaisin tallentaa Ajlalle todistuksen etteivät asiat ole niin :D :D :D


Keijut herkuttelivat minipopseilla, kirsikkatomaatti-juustotikuilla, maapähkinänaksuilla, voitaikina-nakkisarvilla ja vaahtokarkeilla. Juhlan kruunasiLentävä Pikkuponi-mustikkatäytekakku joka oli koristeltu sateenkaaren värisellä kermavaahdolla.
Syynttärisankari oli aivan onnessaan ja kiittää kaikkia tulijoita juhlaan osallistumisesta ja kaikista ihanista lahjoista.
Ajlan kalenterisyntymäpäivä on tänään ja juhlat jatkuu näin:Ajlan synttärit oli juhlittu myös perjantaina hoitopaikalla ja sinne lensi perhosen siivillä 30 suklaamuffinssia:Eiliskalenteripäivän syntymäpäivä oli minun oma. Sitä ei varsinaisesti juhlittu (ei enään tässä iässä), mutta mieheni ja lapseni muistivat sitä ihanalla kukkakimpulla ja lahjakortilla.

                                  Ystäväni muisti myös:

Rakkaan mieheni ja kultaisten lapseni äidillä oli lauantaiaamuna ylimääräinen työpäivä ja saapuessani kotiin kotiväki yllätti minut myös sillä, että koti oli siivottu ja kaikki järjestetty Ajlan juhlia varten. Enköhän minä ansainnut sen, sillä minäkin aina muistan heidät ♥♥♥♥♥♥♫♫♫♫♫♪♪♪♪♪♥♥♥♥♥♫♫♫♫♫♪♪♪♪♪

15.3.2013

8 kommenttia

 1. Onnea vaan pikku keijulle! Suloinen päivänsankari ja hienon kakun teit taas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun toiveita kuunnellaan, huippubloggareiden ohjeita seurataan ja rakkaudella tehdään...melkein onnistun :D:D:D

   Poista
 2. Oi kuinka ihanat juhlat teillä onkaan ollut! Kaunis päivänsankari on saanut kyllä upean kakun. Ihania nimiä teidän lapsilla.:)

  Oikein paljon onnea myös sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Lasten nimet ovat bosnialaisia. Kivä että tykkäät.

   Poista
 3. Ihanan värikäs kakku!:) Syntymäpäiväonnittelut molemmille!:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kakku ja vielä ihanampi keiju, minäkin ottaisin yhden keijun tänne miesväen keskelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä muuta voisin sanoa kuin kiitos. Ja ahkerasti omaa keijua tekemään ;)

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.