Remonttilaina - uhka vai mahdollisuus

4.2.2023
remonttilaina

Kaupallisessa yhteistyössä Sortter

Lainan ottaminen ei ole ollut minulle ikinä helppo asia. Hoitaisin mielelläni asiat ilman lainaa, mutta suurempia hankintoja ei vaan pysty hoitamaan ilman. Eikä lainan takaisinmaksu tarvitse olla pelottava asia, jos kaikki on hyvin suunniteltu. 


Elämme kovia aikoja, mikään ei ole varmaa ja kaikki ovat huolissaan tulevaisuudesta. Niin olen minäkin. Silti en saa pois mielestäni kylpyhuoneen remonttia.


Ne ketkä ovat olleet samassa tilanteessa tietävät, että se on projekti, mikä ei ole edullinen ja yllätykset lisäkustannuksineen ovat odotettavissa. Hurjien korkojen noususta huolimatta päätin tutkia meidän mahdollisuudet ja riskit. Siksi olen pohtinut lainan kilpailuttamista. Se voi olla pitkä ja raskas prosessi. Mutta ei välttämättä!


Sain vinkin Sortterilta suomalaisesta lainojen vertailupalvelusta ja lähdin kokeilemaan. 

Meidän remonttilainan tilanne selvisi niin helposti. Jätimme vertailuhakemuksen ja saimme useita tarjouksia kerralla. Palvelua oli helppo ja turvallista käyttää ja kaikki meidän tiedot pysyvät turvassa. Kaikki lainakulut olivat selkeästi eriteltyinä ja koko palvelu oli maksuton. 


Nyt vielä jäämme miettimään sopivaa ajankohtaa.


Kylpyhuone


Tästä remontista minulla on monta asiaa, joita pohdin ja tämä blogi on mainio tilaisuus saada mielipiteitä, neuvoja ja vinkkejä teiltä. Olen kiitollinen jokaisesta kommentista ja vastauksesta.

Haluaisin kuulla teidän mielipiteen lainan ottamisesta nykypäivänä ja vinkkejä.

Haluaisin myös mielipiteitä ja vinkkejä itse remontista.Tämä on meidän kylpyhuone tällä hetkellä (osittain remontoitu 5-6 vuotta sitten-seinälaatat, kalusteet yms.) 

Edellisessä remontissa emme koskeneet lattiaan. Nyt on mielessä lattian remontti ja lattialämmityksen asennus. 

Kysymykset ovat: 

  • Kannattaako remontoida pelkkä lattia vai kaikki? Pakko lisätä, että rakastan nykyisiä seinälaattoja, enkä ole kyllästynyt näihin. 
  • Minkälainen lattialämmityssysteemi on todettu parhaaksi? 
  • Jos tehdään täydellinen remontti, pitäisikö säilyttää tämä värikartta vai uudistaa rohkeasti?

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.