Toukokuun HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT

12.5.2021


Postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty* /tuotteet saatu


Yhteistyössä: House of Organic*


Luonnonkosmetiikkapäivät

Supersuositut House of Organicin* Luonnonkosmetiikkapäivät käynnistyivät tänään ja ne jatkuvat sunnuntaihin 16.5. saakka. Tarjouksessa on runsaasti luonnonkosmetiikan suosikkituotteita ja alennetut tuotteet vaihtelevat päivittäin.


Päiväkohtaiset tarjoukset:

KESKIVIIKKO*

Minun keskiviikko tärpit:




Norm. hinta 169,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 125 €


Kaikki mitä tarvitset kosmeettiseen gua shaan
Tämä Yin Your Skin Essentials tuotesetti sisältää kaiken mitä ikinä tarvitset kosmeettiseen gua shaan ja supertehokkaaseen hoitoon: JALO Advanced Kasvolastan, NIVA Lusikan ja Yin Your Skin tuoteperheen uusimman tulokkaan SILEÄ Silky Facial Oil Kasvoöljyn.

JALO
JALO on Yin Your Skin® tuoteperheen todellinen kruununjalokivi. Bian-kivestä valmistettu lasta on suunniteltu kuningatarvälineeksi ammattilaisille ja niille käyttäjille, jotka haluavat mestaritason tuloksia. JALO on hieman suurempi ja painavampi kuin tuoteperheen muut välineet. Moni-ilmeisen muotoilunsa ansiosta siitä löytyy loputtomasti uusia kulmia, joiden avulla voit soveltaa oppimaasi, keksiä uutta ja yhdistellä menetelmiä, jotka tuovat haluamasi täsmätulokset.

Sahalaitareuna antaa erityistä tehokkuutta juonteiden hälventämiseen ja auttaa vapauttamaan kireyttä sekä energiatukoksia sidekudoksista. Ohennetut reunat ovat mainio apu veltostuneen ihon hoitamiseen ja ryhdistämiseen. Kätevää U-kulmaa vastapäätä oleva koukkumainen muoto mahdollistaa erityisen tehokkaan käsittelyn nasolabiaalijuonteille ja silmänympäryksille.

JALO on jalokivi, joka muistuttaa käyttäjäänsä päivittäin luonnon ikuisesta ja ajattomasta kauneudesta. Todellinen kauneus ei koskaan kulu eikä katoa – se vain jalostuu.

*JALO Advanced Gua Sha Kasvolasta on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Sibin bian-kivestä Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. 

JALO on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

NIVA
NIVA lusikka on äärimmäisen tehokas lymfakierron vauhdittaja ja turvotuksen poistaja. Pienet, aaltomaiset pumppausliikkeet lusikalla houkuttelevat ihon nesteet välittömästi liikkeelle. Lusikka on erinomainen valinta herkälle iholle ja silmänympärysiholle, sillä sen muotoilu mahdollistaa vahvasti vaikuttavan mutta hellävaraisen hoidon. Lusikan kylki sopii loistavasti juonteiden käsittelyyn, ohut kärki puolestaan veltostuneen ihon ja päänahan hoitoon – ja toinen pää akupisteiden käsittelyyn.

Lappilaisessa sanastossa NIVA kuvaa voimakasta virtausta tunturipurojen verkostossa. Luonto on aina jatkuvassa liikkeessä. Vapaasti virtaava ja elinvoimainen lymfakierto on myös hyvinvoinnillemme tärkeä. Se pitää huolen, että keho, mieli, energia ja elämä virtaavat aina eteenpäin.

*NIVA Lusikka on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Xiuyan-jadesta Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen.

NIVA on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

SILEÄ
SILEÄ on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Hienostunut, tuoksultaan aavistuksen parfyymimainen ja väriltään jadenvihreä öljy koostuu kasviöljyjen aatelista: chiansiemen-,viinirypäleensiemen-, unikonsiemen- ja puolukansiemenöljystä. SILEÄn aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat kurjenpolvesta, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta.

SILEÄ silottaa, rauhoittaa, uudistaa, pehmittää, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukeekosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta..

SILEÄ on kehitetty optimaaliseksi kasvoöljyksi kosmeettiseen gua shaan. Sen täyteläinen, silti ohut koostumus levittyy kasvoille kuin nestemäinen silkki, mutta ei imeydy liian nopeasti. Ravitseva öljy maksimoi hoitotulokset ja luo gua shaan ihanteellisen hoitotuntuman, jossa on nautinnollista viipyillä. Yhdessä kosmeettisen gua shan kanssa SILEÄn holistiset ja elinvoimauttavat vaikutukset kulkeutuvat syvälle ihosta ytimeen. Jännitykset kasvoissa ja mielessä antavat periksi, huolet ja stressi silottuvat otsalta. Iho kirkastuu ja seestyy. Aromaterapeuttisten vaikutusten myötä myös tunteet ja olo siliävät, kuin tyyneksi ja aavaksi vedenpinnaksi.

SILEÄ on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa YIN YOUR SKIN®-tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. SILEÄ sopii kaikille ihotyypeille.

Norm. hinta 34,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 26 €

Gua sha kampa stressaantuneelle mielelle ja keholle
LOVI Kampa on monikäyttöinen ja rakastettu klassikkoväline, jolla voit hoitaa koko kehoa. Kamman toisessa päässä olevalla U-kirjainten muotoisella osalla ja niiden väliin jäävällä lovella voit hoitaa leukalinjaa, poskipäitä, niskaa ja kaulaa. Pitkä sivu sopii sen sijaan dekolteen, kasvojen ja vartalon hoitamiseen. Päänahan käsitteleminen kammalla tuntuu suorastaan taivaalliselta ja karkottaa stressin kehosta miltei maagisella tavalla.

LOVI on ikivanha suomalainen sana, joka tarkoittaa transsitilaa – nirvanaa, johon saattoi pudota shamaanin käsittelyssä tai pakanallisen luonnonjumalan Loviattaren loitsusta. Uuden ajan self-care on onneksi mutkattomampaa. Kun saat tämän rituaalikiven käsiisi ja kokeilet sitä ensimmäistä kertaa päänahkaasi, tiedät heti mitä tarkoitamme.

*LOVI Kasvolasta on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Xiuyan-jadesta Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella.

Norm. hinta 59,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 44 €

Vaikuttavat raaka-aineet:
Chiansiemenöljy Kroatia, luomu
Chiansiemenöljy sisältää runsaasti iholle tärkeimpiä omega-rasvahappoja (omega 3,6 ja 9), jonka ansiosta se on ihanteellinen pehmittämään kuivaa ja karheaa ihoa, ryppyjä ja auringossa ollutta ihoa. Lisäksi se on erinomainen raaka-aine ikääntyvälle iholle ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkien hoitoon, jotka ovat elintavoista, stressistä ja kehon hiljaisesta tulehduksesta johtuvia.

Viinirypäleensiemenöljy EU, luomu
Viinirypäleensiemenöljy on viini- ja mehuteollisuuden sivuvirtaraaka-aine, jonka vuoksi se on kestävä valinta. Viinirypäleensiemenöljy sisältää E-vitamiinia ja flavonoideja sekä iholle tärkeitä rasvahappoja. Se ehkäisee ihon kuivumista, uudistaa ihoa ja suojaa vapailta radikaaleilta eli ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta.

Unikonsiemenöljy Pakistan Unikonsiemenöljy on samettinen, jopa hieman silikonimainen ja se tuokin ihanan samettista tuntumaa tuotteeseen. Unikonsiemenöljy sisältää omega-rasvahappoja, antioksdiantteja ja mineraaleja, kuten E-vitamiinia, kalsiumia, mangesiumia, fosforia ja kaliumia. Ne ovat auttavat mm. kuivan ihon, ihottumien ja ryppyjen hoidossa.

Puolukansiemenöljy Suomi, villi
Puolukansiemenöljy sisältää omega-rasvahappoja, mineraaleja ja E-vitamiinia. Se on ihanteellinen öljy kuivan ihon, ihottumien ja ikääntyvän ihon hoidossa.

Ruusugeraniumin eteerinen öljy Egypti, luomu
Ruusugeranium rauhoittaa, tasapainottaa ja maadoittaa mieltä. Lisäksi se napakoittaa ja uudistaa ihoa sekä tasapainottaa talineritystä.

Italianolkikukan eli immortellen eteerinen öljy Korsika, luomu
Italianolkikukka eli immortelle on miedon ja hienostuneen tuoksuinen, jonka tuoksu lisää elinvoimaa. Ihonhoidollisilta vaikutuksiltaan se tasoittaa ihon väriä ja vähentää punoitusta sekä uudistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Italianolkikukasta käytetään nimitystä ”everlasting”, sillä se voi selvitä jopa kuukausia ilman vettä. 

Blue Tansyn eli Marokkolaisen kamomillan eteerinen öljy Marokko
Marokkolaisen kamomillan eli blue tansyn sisältämä atsuleeni on väriltään indigon sinistä. Atsuleeni tunnetaan sen rauhoittavista, punoitusta vähentävistä ja ihoa uudistavista ominaisuuksista. Marokkolaisen kamomillan tuoksu on mielialaa kohottava.




Norm. hinta 28,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 21 €

Uudistava kasvovoide ikääntyvälle iholle
Evolve Uudistava kasvovoide ikääntyvälle iholle palauttaa kasvojen kimmoisuuden ja kosteustasapainon puhtaiden luomuöljyjen avulla. Sopii normaalista kuivalle ihotyypille. Kasvovoide elvyttää tehokkaasti väsynyttä ja kuivaa ihoa. Se parantaa ihonsävyä, tehden ihosta eloisamman. Pieni määrä tuotetta levittyy kasvoille ja kaulalle hyvin. Hienovaraisesti hajustettu rauhoittavalla hypoallergeenisella vaniljalla & luonnollisella kookoksen tuoksulla. Sisältää luonnollisesti ryppyjä vähentävää hyaluronihappoa sekä E-vitamiini- ja rasvahappopitoista arganöljyä.



Norm. hinta 37,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 28 €

Kirkas ja eloisa iho probioottisella kasvovoiteella
Kevyt päivävoide kirkastaa, kohottaa ja häivyttää aamuista turvotusta C-vitamiinin ja kofeiinin avulla! Probiootit tasoittavat ihon sävyä ja tehostaa ihon luonnollista suojaa ulkoisia stressitekijöitä vastaan.


TORSTAI*

Minun torstai tärpit:



Norm. hinta 59,90 €, torstaina tarjouksessa 45 €

Gua sha hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas kasvoöljy on paras liukaste. Tee gua sha käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lasta käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella.

Norm. hinta 49,90 €, torstaina tarjouksessa 38 €

Gua sha hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas ihoöljy on paras liukaste. Tee gua sha käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lusikka käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.


Norm. hinta 59,90 €, torstaina tarjouksessa 44 €




Norm. hinta 69,90 €, torstaina tarjouksessa 49 €

Kätevä koko kehon aurinkosuojapaketilla suojaat ja kosteutat ihoa kesähelteillä. Osta ja säästä!
Olemme paketoineet suosituimman aurinkovoiteemme, aurinkosuojavoiteen kasvoille ja After Sun emulsion samaan pakettiin. Sisältää aurinkovoide Spray SPF30 125ml, Aurinkovoide kasvoille SPF30 sekä after sun -voiteen. Aurinkovoide Spray suojaa tehokkaasti auringolta ja After Sun rauhoittaa ja uudistaa ihoa auringonoton jälkeen. Aurinkovoide kasvoille antaa erityistä suojaa ja kosteutusta kasvoille, jotka altistuvat paahtavalle auringolle. Osta yhdessä ja säästä!

Suosittelemme poistamaan aurinkosuojan iholta päivän päätteeksi joko öljymäisellä puhdistustuotteella tai kuorintakintaalla sekä hellävaraisia tensidejä sisältävällä luonnonkosmetiikan suihkugeelillä.

Alga Maris täysin luonnollinen aurinkovoidespray suojakertoimella 30 imeytyy välittömästi, ei tahmaa eikä jätä valkoista pintaa iholle. Tuoksuu ihanan kesäiseltä kookokselta! Täysin mineraaliaurinkosuoja, joka ei sisällä nanopartikkeleita.

PERJANTAI*


Minun perjantai tärpit:



Norm. hinta 32 €, perjantaina tarjouksessa 23 €

C-vitamiini ja bakuchiol sameaa ihoa ja ikääntymisen merkkejä vastaan
Evolven Bio-Retinol + C boosterissa saat C- ja A-vitamiinin tehon vihdoin yhdessä tuotteessa. Innovatiivinen vitamiinicocktail energisoi väsynyttä ja sameaa ihoa häivyttämällä pigmenttimuutoksia, sekä tehostamalla solujen uusiutumista ja kollageenintuotantoa. Tuloksena on kirkkaampi, kiinteämpi, ravitumpi ja uudistuneempi iho.

Booster sisältää bakuchiol-ainesosaa, joka on 100% luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille. Se tarjoaa iholle retinolin kaltaiset tehokkaat vaikutukset ihoa ärsyttämättä.

Ruusunmarjaöljystä saatava A-vitamiinin luonnollinen muoto, Bio-Retinol ruusunmarjaöljy sisältää retinoiinihappoa, joka tukee kollageenin ja elastaanin tuotantoa.

Kolmas tähtiainesosa boosterin tehoaineyhdistelmässä on uusi öljypohjainen, innovatiivinen C-vitamiinin stabiili muoto, joka kirkastaa ihoa tehokkaasti ilman ihoärsytystä. Ascobyl tetraisopalmitate auttaa saavuttamaan parempia tuloksia jopa 25 kertaa pienemmällä pitoisuudella tavalliseen C-vitamiiniin nähden.

Lisäksi C-vitamiinipitoinen tyrni sisältää runsaasti Omega 7, 3 rasvahappoja, sekä betakaroteenia, jotka auttavat edistämään ihon elastisuutta, kosteustasapainoa ja sileyttä.



Norm. hinta 26,90 €, perjantaina tarjouksessa 19 €

Suihkauta iholle helposti tehokas suoja auringonsäteille
Acorellen Aurinkosuojaspray SPF30 on täysin luonnollinen aurinkosuoja mineraalifilttereillä. Vettä hylkivä koostumus on helposti levitettävä ja kevyt. Antaa tehokkaan ja pitkäkestoisen suojan ilman valkoista väriä. Aurinkovoide hoitaa samalla ihoa argan- ja kookosöljyn avulla. Luonnollinen tuoksu. 



Norm. hinta 30,90 €, perjantaina tarjouksessa 23 €

Hoitava ja suojaava vartaloöljy ei jätä tahmaista tunnetta iholle
Acorelle Body Beach Oil - Karanja on hoitava ja suojaava öljy vartalolle. Karanja öljy on luonnollisesti suojaava, väritön ja siinä on silkkinen koostumus, joka ei jätä tahmaista tunnetta iholle sekä on vettä hylkivä.

LAUANTAI*

Minun lauantai tärpit:



Norm. hinta 31,90 €, lauantaina tarjouksessa 22 €

Upea aikuisen naisen kasvovoide tuo iholle takaisin viehättävän kauneuden
Evolve Organic Beauty Multi Peptide 360 Kasvovoide - Evolve tukee positiivista ikääntymis filosofiaa Age Smarter 360 -konseptillaan.  
Huolehdimme ihosta luonnollisesti jokaisessa elämänvaiheessa, työskentelmällä aktiivisesti kehon kanssa tukien viehättävää ikääntymistä.

Tämä uusi tehokas anti-age voide on täynnä superfoodeja ja huipputeknisiä luonnollisia ainesosia, jotka tarjoavat kattavia ikääntymistä ehkäiseviä hyötyjä, mukaan lukien madaltavat ryppyjen syvyyttä, kiinteyttävät ja parantavat ihon sävyä sekä kosteustasapainoa normaalissa sekä kuivassa ikääntyvässä ihossa.



Norm. hinta 34,90 €, lauantaina tarjouksessa 26 €


SUNNUNTAI*

Minun sunnuntai tärpit:



Norm. hinta 28,90 €, sunnuntaina tarjouksessa 21 €

Uudistava kasvovoide ikääntyvälle iholle
Evolve Uudistava kasvovoide ikääntyvälle iholle palauttaa kasvojen kimmoisuuden ja kosteustasapainon puhtaiden luomuöljyjen avulla. Sopii normaalista kuivalle ihotyypille. Kasvovoide elvyttää tehokkaasti väsynyttä ja kuivaa ihoa. Se parantaa ihonsävyä, tehden ihosta eloisamman. Pieni määrä tuotetta levittyy kasvoille ja kaulalle hyvin. Hienovaraisesti hajustettu rauhoittavalla hypoallergeenisella vaniljalla & luonnollisella kookoksen tuoksulla. Sisältää luonnollisesti ryppyjä vähentävää hyaluronihappoa sekä E-vitamiini- ja rasvahappopitoista arganöljyä.



Norm. hinta 23,90 €, sunnuntaina tarjouksessa 17 €

Kaunis rusketus ja kosteutettu iho
Acorelle Tanning Preparation Kuivaöljy tehostaa ruskettumista luonnollisesti. Antioksidanttirikas ja ravitseva kuivaöljy sisältää runsaasti karotenoideja, jotka auttavat tehostamaan rusketusta. Levitä öljyä kasvoille ja vartalolle ennen auringolle altistumista. Koostumusta tehostaa anattauute, luomu porkkanaöljy sekä runsaasti karotenoideja sisältävä buritiöljy. Yhdessä ne tehostavat ihon luonnollista melaniinintuotantoa ja valmistelevat ihon rusketukselle ennen auringolle altistumista. Täydellinen tuote ehkäisemään ihon kuivumista. 

Erittäin hellävarainen vegaaninen tuote on miellyttävä levittää ja sen kukkainen tuoksu virittää mielen kesätunnelmaan. 

Huomioithan, ettei tuote suojaa UV-säteiltä. Käytä yhdessäAcorelle SK30 aurinkosuojaspraynkanssa.

Yhdistä tilaukset kätevästi!


Mikäli löydät haluamasi tuotteet tarjouksessa eri päivinä, ei hätää!

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja kaikki tulee samassa paketissa.

Yhdistämme tilaukset automaattisesti. YHDISTÄ koodi toimii 12.5. keskiviikosta lähtien

Tilausten toimitus alkaa 17.5. maanantaina.


Kuvasto


Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.