Nextory äänikirjat- ongelmani on ratkaistu!

19.3.2021

Kaupallinen yhteistyö Nextory

(Postaus sisältää affiliate linkkejä)


Olen monikielinen ihminen ja koulutuksen aikana luin lukuisia englannin kielen kirjoja. Pakko myöntää, että niiden sisältö jäi lyhyeen muistiin. En tiedä miksi, mutta lukeminen ei suju ollenkaan vieraalla kielellä. Joka kesäloman jälkeen, kun käyn kotimaassani, paluumatkan mukana kertyy useita kirjoja. Sen jälkeen kun luen ne,  ne kerryttävät pölyä ja vievät tilaa. Kukaan muu ei tarvitse niitä enää…


Asun Suomessa jo 25 vuotta ja asioin päivittäin suomen kielellä. Kirjoitan blogiakin suomen kielellä. Siltikin lukeminen suomeksi ei suju. En ole saanut yhtä ainoaa kirjaa luettua loppuun. Lyhyemmät teksti ja tarinat käy, mutta oikean kirjan lukemiseen en pysty keskittymään. 


Työpaikalla useamman kerran päivässä käytän suojavarusteita, joihin kuuluu kuulosuojaimet. Aluksi käytin radiokuulokkeita, mutta staattinen sähkö on minulla niin voimakas, että kuulokkeet palavat useasti. Ja kun melusuoja ei ole kovin kiva ilman äänitettä päätin kokeilla ladattavia nappikuulokkeita kuulosuojaimen alle. Kysymys jäi: mitä haluan kuunnella.


Ensin kokeilin jotain omia soittolistoja… Kyllästyin.

Sitten podcastia… tosi kiva, mutta ei aina jaksa.

Kirja? Hmmm… kuinka vieras ääni vaikuttaa omaan mielikuvitukseen? Vastauksen saa kokeilemalla. Kokeilin Nextory.fi palvelua. Ai mitä valikoima! Ei nyt ihan minun omalla kielellä saatavilla, mutta päätin kokeilla. Ja tämä oli ratkaisu minun ongelmaan: pystyn kuuntelemaan kirjoja suomeksi! Olen kuunnellut jo useita kirjoja ja lukenut e-ruokakirjoja. Oi miten ihana tämä kirjamaailma Nextoryssa.


Iloisena voin tarjota teillekin ilmaisen 30 pv kokeilun koodilla sokerivaltakunta. Pääset ihanaan kirjamaailmaan tästä! Jos et tiedä mistä aloittaisit, tässä sinulle pari vinkkiä, joista minä aloitin:

Delia Owens: Suon villi laulu


Delia Owens


Anni Kytömäki: Margarita


Anni KytömäkiLopuksi haluaisin kysyä kuunteletko sinä äänikirjoja vai mieluummin luet ne e-kirjana? Muista, että Nextory tarjoaa molemmat vaihtoehdot! 
Nextory tarjoaa suuren valikoiman ääni- ja e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät Nextorysta satoja tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien.

Nextory tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe, joista voit valita itsellesi sopivimman. Koko perheelle löytyy paljon uutta ja jännittävää luettavaa. Sovelluksessa voi luoda myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille.

Nextory on nyt tuonut palveluunsa uuden Pronssi-tilausvaihtoehdon, johon kuuluu 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 €. Pronssi sopii siis täydellisesti sinulle, joka luet ja kuuntelet hiukan vähemmän!

Sovelluksessa löydät paljon kirjavinkkejä juuri sinulle, odotetuimmat uutuudet sekä Nextoryn eri kategoriat, kuten Elämäkerrat, Dekkarit ja Rakkaus & Feelgood. Olit sitten etsimässä iltasatuja tai jännitystä arkeen, löydät aina suosikkikirjailijasi ja lempikirjasi Nextorysta.

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.