HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT JA LAHJAKORTTIARVONTA

17.2.2021

 


Postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty* /tuotteet saatu


Yhteistyössä: House of Organic*


Luonnonkosmetiikkapäivät


Supersuositut House of Organicin* Luonnonkosmetiikkapäivät käynnistyivät tänään ja ne jatkuvat sunnuntaihin 21.2. saakka. Tarjouksessa on runsaasti luonnonkosmetiikan suosikkituotteita ja alennetut tuotteet vaihtelevat päivittäin.


Tästä linkistä pääset suoraan selailemaan koko luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskuvastoa, mutta postauksesta löydät myös minun omat päiväkohtaiset tärpit ja päiväkohtaiset linkit tarjouksiin.


Luonnonkosmetiikkapäivät kuvasto*


Päiväkohtaiset tarjoukset:


KESKIVIIKKO*


Minun keskiviikon tärpit





BYBI BEAUTY SUPER GREENS PURIFYING FACE MASK PUHDISTAVA KASVONAAMIO*

Super Greens on tehokas kirkastava kasvonaamio, jonka puhdistavat ja ravitsevat aktiiviset ainesosat rauhoittavat ja puhdistavat tukkeutunutta ihoa, kuitenkaan sitä kuivattamatta. Super Greens auttaa palauttamaan stressaantuneen ihon tasapainotilaan. Naamion puhdistavat ainesosat kuten kaoliinisavi ja spirulina puhdistavat ihon hellävaraisesti samalla sitä rauhoittaen. Ravitsevat kasviöljyt jättävät iholle miellyttävän kosteutetun ihotuntuman.

Naamio sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tasapainotusta kaipaavalle iholle. Naamio lievittää tukkoisuutta, öljyisyyttä ja punoitusta stressaantuneella ja epäpuhtaalla iholla.

Norm. hinta 23,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 18 €



Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kasvovesi kirkastavalla ja ihon hehkua edistävällä vaikutuksella. Maitohapon ja kirkastavien ainesosien yhdistelmä kuorii ihoa lempeästi auttaen silottamaan ihon tekstuuria ja tasoittamaan sen sävyä. Yhdistelmä maitohappoa, antioksidantteja ja elvyttävää kukkaisvettä virkistävät ihoa ja antavat sille kasteenraikkaan hehkun. Day Glow kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se on sopivan hellävarainen päivittäiseen käyttöön. 

Norm. hinta 19,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 15 €







  • Syväpuhdistaa
  • Tuuheuttaa
  • Tasapainottaa hiuspohjaa
Norm. hinta 34,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 26 €


  • Kosteuttaa ja hoitaa
  • Suojaa ja antaa kiiltoa
  • Sopii Co-Washing metodiin
Norm. hinta 34,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 26 €









Nr60 on käsintehty ravitseva ja kosteuttava seerumi kuiville, karheille ja vaurioituneille hiuksille. Tarkoin valitut luomulaatuiset öljyt on auttavat ehkäisemään hiusten haaroittumista sekä samalla antaen hiuksille paljon kaivattua kosteutta ja kiiltoa. Raikas tuoksuyhdistelmä sitruunanruohoa, viinirypäleitä ja Olibanumia, joka myös frankinsensina tunnetaan virkistää ja kohottaa mielialaa. Kätevä roll-on pullo annostelee juuri oikean määrän tuotetta ja tekee seerumin levityksestä vaivatonta. Hiusseerumin säännöllinen käyttö elvyttää ja virkistää elottomia ja kuivia hiuksia. Monipuolinen nopeasti imeytyvä öljy ravitsee hiuksia ilman latistavaa vaikutusta. Vitamiinit, luonnolliset rasvahapot ja antioksidantit suojaavat, korjaavat ja ravitsevat hiuksia.

Norm. hinta 18,90 €, keskiviikona tarjouksessa 14 €







SILEÄ on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Hienostunut, tuoksultaan aavistuksen parfyymimainen ja väriltään jadenvihreä öljy koostuu kasviöljyjen aatelista: chiansiemen-,viinirypäleensiemen-, unikonsiemen- ja puolukansiemenöljystä. SILEÄn aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat kurjenpolvesta, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta.

SILEÄ silottaa, rauhoittaa, uudistaa, pehmittää, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukeekosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta..

Norm. hinta 59,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 44 €

TORSTAI*

Minun torstai tärpit:





  • Hoitava ja syväkosteuttava
  • Kaikille hiustyypeille
  • Mausteinen tuoksu
Norm. hinta 39,90 €, torstaina tarjouksessa 29 €

PERJANTAI*


Minun perjantai tärpit:






BYBIn korjaava proteiiniyövoide on todellinen vitamiinipommi iholle! Night Nutrition´s on ravitseva, kosteuttava ja korjaava yövoide, jonka superravintorikas koostumus hoitaa ihoa yön aikana proteiinien, antioksidanttien ja hoitavan kauraöljyn avulla. Heräät terveen hehkuvan ihon kanssa, joka on pehmeä, hyvinvoiva sekä upean kimmoisa.

Pehmentävää kauraöljyä
Ravintoa vadelmasta
Kaalin, porkkanan ja sitruunan proteiinisekoitus

Norm. hinta 37,90 €, perjantaina tarjouksessa 26 €




Nr18 on käsintehty kosteuttava ja ravitseva hoitoainesuihke kaikille hiustyypeille ja kaikille hiuspituuksille. Hoitoainesuihke valmistetaan tarkoitun valituista luonnollisista raaka-aineista, jotka kosteuttavat hiuksia ja antavat upeaa kiiltoa. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet sekä kirpeän juuri kypsyneen mandariinin tuoksu hemmottelevat niin hiuksiasi kuin aistejasikin. Jojobaöljy, avokadoöljy ja sheavoi suojaavat hiusta ja antavat sille kammattavuutta. Sopii erityisen hyvin tasoittamaan ja hoitamaan kuivia, karheita ja elottomia hiuksia. 

Norm. hinta 21,50 €, perjantaina tarjouksessa 16 €




JALO on Yin Your Skin® tuoteperheen todellinen kruununjalokivi. Bian-kivestä valmistettu lasta on suunniteltu kuningatarvälineeksi ammattilaisille ja niille käyttäjille, jotka haluavat mestaritason tuloksia. JALO on hieman suurempi ja painavampi kuin tuoteperheen muut välineet. Moni-ilmeisen muotoilunsa ansiosta siitä löytyy loputtomasti uusia kulmia, joiden avulla voit soveltaa oppimaasi, keksiä uutta ja yhdistellä menetelmiä, jotka tuovat haluamasi täsmätulokset.

Sahalaitareuna antaa erityistä tehokkuutta juonteiden hälventämiseen ja auttaa vapauttamaan kireyttä sekä energiatukoksia sidekudoksista. Ohennetut reunat ovat mainio apu veltostuneen ihon hoitamiseen ja ryhdistämiseen. Kätevää U-kulmaa vastapäätä oleva koukkumainen muoto mahdollistaa erityisen tehokkaan käsittelyn nasolabiaalijuonteille ja silmänympäryksille.

JALO on jalokivi, joka muistuttaa käyttäjäänsä päivittäin luonnon ikuisesta ja ajattomasta kauneudesta. Todellinen kauneus ei koskaan kulu eikä katoa – se vain jalostuu.

*JALO Advanced Gua Sha Kasvolasta on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Sibin bian-kivestä Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

Norm. hinta 59,90 €, perjantaina tarjouksessa 45 €




  • Puhdistusgeeli, joka ei kuivata!
  • Syväpuhdistaa ihoa
  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle
Norm. hinta 33,90 €, perjantaina tarjouksessa 25 €

LAUANTAI*

Minun lauantai tärpit:

BYBI BEAUTY SUPERCHARGE KASVOSEERUMI




Kevyt päivävoide kirkastaa, kohottaa ja häivyttää aamuista turvotusta C-vitamiinin ja kofeiinin avulla! Probiootit tasoittavat ihon sävyä ja tehostaa ihon luonnollista suojaa ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Norm. hinta 37,90 €, lauantaina tarjouksessa 28 €


  • Erittäin ravitseva seerumi
  • Uudistaa ja elvyttää
  • Erinomainen ikääntyvälle iholle
Norm. hinta 38,90 €, lauantaina tarjouksessa 28 €




YIN YOUR SKIN NIVA GUA SHA LUSIKKA*

Muotoiltu erityisesti silmänympärysiholle
Poistaa turvotusta
Kirkastaa tummia silmänalusia
49,90 €, lauantaina tarjouksessa 38 €

SUNNUNTAI*

Minun sunnuntai tärpit:





Tämä Yin Your Skin Essentials tuotesetti sisältää kaiken mitä ikinä tarvitset kosmeettiseen gua shaan ja supertehokkaaseen hoitoon: JALO Advanced Kasvolastan, NIVA Lusikan ja Yin Your Skin tuoteperheen uusimman tulokkaan SILEÄ Silky Facial Oil Kasvoöljyn.

Norm. hinta 169,90 €, sunnuntaina tarjouksessa 125 €

Yhdistä tilaukset kätevästi!


Mikäli löydät haluamasi tuotteet tarjouksessa eri päivinä, ei hätää!

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja kaikki tulee samassa paketissa.

Yhdistämme tilaukset automaattisesti. YHDISTÄ koodi toimii 17.2. keskiviikosta lähtien

Tilausten toimitus alkaa 22.2. maanantaina.

ARVONTA


Kommentoi Instagramissa mikä on lempituotteesi House of Organic valikoimasta ja voit voittaa 50 € lahjakortin House of Organic verkkokauppaan. 





Shoppailun iloa luonnonkosmetiikkapäiviin!



1 kommentti

  1. Nyt kyllä kävi erityisesti kiinnostamaan nuo hiustenhoitotuotteet.
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Sanja <3

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.