Sly-paljastus

19.8.2017


Taas kerran tuli se hetki kun tulimme kodista kotiin. Ja taas ruvetaan laskemaan päivät seuraavaan lähtöön kotimaahan. Kotimaa on aina kotimaa ja sinne on aina ihana suuntautua, nauttia lomasta ihan täysin, täyttää kaikki akut seuraavalle vuodelle, mutta ajan myötä, meidän koti Suomessa on saanut statuksen KOTI, täydellä tarkoituksella. Meidän koti Bosniassa on nyt meidän lomapaikka, meidän paratiisi, paikka missä vietetään vuoden parhaat hetket.
Niitä hetkiä jostain syystä en ole ikinä jakanut blogissani. Taitaa olla, että olen itsekäs ja haluan säästää ne vain itselleni.
Tänäkin vuonna olen jakanut muutamia valokuvia Instagramissa ja Facebookissa, mutta parhaat hetket ovat omassa aarrearkussa. Talvella on ihana avata aarrearkku ja antaa ihanille muistoille lämmittää koko kehon, kun ulkona sataa lunta ja on kova pakkanen. Joshan joskus jotain muistoja vuotaa blogillekin...Ja nyt kotona paluu arkeen on ollut vauhdikas: pyykinpesu, kukkien ja pihan hoito, kirjojen hankinta lukioon lähtevälle, kuukauden postin tarkistus... ja sieltä löytyy paketti! SLY-39 paljastus paketti. Oli sen verran hässäkkää ja kiirettä, etten ehtinyt ottaa kuvia, enkä kiittää pariani tästä ihanasta yllätyksestä. Oli tosi hauska kierros taas kerran ja ihana pari kaikkien takana. Kiitos Sari, keltaisesta puutalosta.

Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.