TOUKOKUUN HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT

10.5.2022


Postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty* /tuotteet saatu




Yhteistyössä: House of Organic*




Luonnonkosmetiikkapäivät


Supersuositut House of Organicin* Luonnonkosmetiikkapäivät käynnistyivät tänään ja ne jatkuvat sunnuntaihin 15.5. saakka. Tarjouksessa on runsaasti luonnonkosmetiikan suosikkituotteita ja alennetut tuotteet vaihtelevat päivittäin.




Päiväkohtaiset tarjoukset:


KESKIVIIKKO

Minun keskiviikko tärpit:



*Yin Your Skin KUULAS Gua Sha Jaderulla

Alennushinta 25 € norm. 32,90 €



Jadekivestä valmistettu rulla saa ihosi sädehtimään

KUULAS-jaderulla on loistava kasvojen pikakaunistaja. Jo muutaman minuutin hoito jaderullalla herättää upean hehkun kavoille, kaulalle ja dekolteelle. Rullaus on helppo ja tehokas tapa vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja kollageenin muodostusta. Rullauksen jälkeen iho tuntuu ja näyttää välittömästi napakalta, kirkkaalta ja kuulaalta. Rullaus auttaa ihonhoitotuotteitasi imeytymään optimaalisesti, jolloin saat niistä myös kaiken ravinnon ja elinvoiman ihosi käyttöön.


KUULAS iho on viesti sisäisestä hehkusta ja hyvinvoinnista. Kiinalaisessa lääketieteessä tätä selittämätöntä hehkua kutsutaan nimellä Shen. Kun pidämme siitä huolta ja teemme asioita, jotka saavat meitä hehkumaan, säteilemme tasapainoa, onnellisuutta ja aitoa kauneutta.


*KUULAS Jaderulla on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Xiuyan-jadesta Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.



*BRUNS Products Nr104c Oriental Kassia Green Elixir Seerumi Hiuspohjalle ja kasvoille 50 ml

Alennushinta 37 €, norm.49,90 €


Ravitseva ja tasapainottava öljyseerumi rasvoittuvalle hiuspohjalle ja kasvojen iholle

BRUNS Products Nr104c Oriental Kassia Green Elixir Seerumi sopii normaalille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle sekä kasvojen iholle. Luonnollinen käsintehty öljyseerumi sisältää kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Näillä öljyillä on vahva kosteutta sitova, ihoa ravitseva ja syväpuhdistava vaikutus. Lisäksi seerumi sisältää antioksidanttista E-vitamiinia. Tämä yhdistelmä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen tasapainon, ylläpitäen ihon kosteustasapainoa, pehmentäen ja antaen iholle kauniin terveen hehkun. Ylang-ylangin ja kanelin eteeriset öljyt tehostavat puhdistavaa ja tasapainottavaa vaikutusta.


Green Elixir Oriental Kassia Öljyseerumi on käsintehty tarkoin valituista kylmäpuristetuista kasviöljyistä. Seerumi ravitsee ja tasapainottaa ja ihoa ja hiuspohjaa ihon mikroverenkiertoa vilkastuttaen. Tulehdusta hillitsevät ominaisuudet tuovat helpotusta rasvoittuvalle ja tukkeutuneelle iholle. Kevyt nopeasti imeytyvä öljy jättää iholle ja hiuspohjalle pehmeän ravitun tunteen ilman latistavaa vaikutusta. Antioksidanttinen koostumus suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Seerumi on erinomainen normaalille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle ja iholle. Sopii etenkin ongelmalliselle ja tukkeutuneelle iholle. Voidaan käyttää aamuin illoin.


Tuoksu ylang-ylangin ja kanelin eteerisistä öljyistä.



*Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Bath & Shower Gel Suihkugeeli

Alennushinta 19 €, norm. 24,00 €


Yleellinen hedelmäisen tuoksuinen luomuhunaja suihkugeeli

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Bath & Shower Gel on herkullisen tuoksuinen ja ihon silkkiseksi jättävä suihkugeeli. Kylpy- ja suihkugeelissä sekoittuvat kosteuttava hunaja ja piristävät mandariinin sekä appelsiinin eteeriset öljyt. Hellävaraisesti vartalon ihoa pesevä koostumus sopii koko perheelle kolmevuotiaasta ylöspäsin. Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen.


TORSTAI


Minun torstai tärpit:




*Alga Maris Koko kehon aurinkosuojapaketti

Alennushinta 49 €, norm. 71,00 €


Alga Maris Aurinkovoidespray SPF30 - 100 ml

Alga Maris täysin luonnollinen aurinkovoidespray suojakertoimella 30 imeytyy välittömästi, ei tahmaa eikä jätä valkoista pintaa iholle. Tuoksuu ihanan kesäiseltä kookokselta! 


Alga Maris Aurinkovoide kasvoille SPF30 - 50ml

Alga Maris  aurinkovoide kasvojen ja kaulan alueelle. Luonnollinen aurinkovoide levittyy helposti ja sen päälle voi levittää meikin. Nopean imeytyvyyden ja kosteuttavan ja rauhoittavan koostumuksen ansiosta voit käyttää tätä voidetta kesällä päivävoiteen asemasta! 


After Sun Emulsio 150 ml:

Alga Maris luonnollinen After Sun emulsio on kevyt ihoa kosteuttava, hoitava ja rauhoittava. After sun emulsio levittyy ja imeytyy ihanasti ja nopeasti. Emulsio on kevyt iholla, mutta arvokkaiden ja tehokkaiden raaka-aineiden ansiosta erittäin kosteuttava ja rauhoittava. Luomu aloe vera ja ruskean levän uute rauhoittaa ihoa tehokkaasti, samalla kun sheavoi antaa tehokasta kosteutusta. Sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa auringonoton jälkeen. Alga-gorrian antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.


PERJANTAI


Minun perjantai tärpit:




*BRUNS Products Nr03 Unscented Balsam Hajusteeton Hoitoaine 300 ml

Alennushinta 26 €, norm. 34,90 €


Nr03 on käsintehty hajusteeton hoitoaine, joka sopii ärtyneelle ja herkälle hiuspohjalle sekä perheen pienimmille. Hoitoaine kehitettiin koko perheen käyttöön, huomioiden myös tuoksuherkät sekä odottavat äidit.


Tuote sisältää luomu avokadoöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Luomu aloe vera ja E-vitamiini suojaa ja antaa hiuksille kiiltoa.  


Täydellinen Curly Girl Co-Washing -metodiin.


LAUANTAI


Minun lauantai tärpit:



*BRUNS Products Nr103b Unscented Green Mist Hajusteeton Suihke Hiuspohjalle ja kasvoille 200 ml

Alennushinta 23 €, norm. 30,90 €



Virkistävä, supistava ja tasapainottava suihke kasvoille ja hiuspohjalle

BRUNS Products Nr103b Unscented Green Mist Hajusteeton Suihke sopii normaalille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle sekä kasvojen iholle. Luonnollinen käsintehty suihke sisältää kasvi- ja yrttiuutteita, joilla on vahva ihoa virkistävä, tasapainottava, supistava ja ihon mikroverenkiertoa vilkastuttava vaikutus. Raikastavat, kosteuttavat ja supistavat ominaisuudet ylläpitävät ihon luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia. Hajusteeton suihke sopii herkälle ja tuoksuille herkistyneelle iholle kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa sekä valmistelemaan ihon seuraaville hoitotuotteille.


Green Mist Hajusteeton Suihke kosteuttaa, virkistää ja ravitsee hiuspohjaa ja ihoa. Monitoimisuihke auttaa vilkastuttamaan ihon mikroverenkiertoa ja sen tulehdusta hillitsevät ja antibakteeriset ominaisuudet tuovat helpotusta normaalille ja rasvoittuvalle iholle ja hiuspohjalle. Voidaan käyttää useamman kerran päivässä, ennen tai jälkeen hoitotuotteiden levityksen.


*BRUNS Products Nr103a Green Clay Savinaamio Hiuspohjalle ja kasvoille 300 g

Alennushinta 18 €, norm. 25,90 €



Syväpuhdistava, ihoa tasapainottava ja supistava naamiojauhe kasvoille ja hiuspohjalle!

BRUNS Products Nr103a Green Clay Savinaamio on luonnollinen mineraalirikas jauhesekoitus, jolla on vahva virkistävä, puhdistava, supistava ja solujen uudistumista sekä ihon elastisuutta tukeva vaikutus. Hoitava naamio sopii parhaiten normaalille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle sekä kasvojen iholle. Sopii värjäämättömille ja tummille hiuksille.


Green Clay Savinaamio sisältää montmorilloniittia, joka puhdistaa ihoa ja hiuspohjaa tehokkaasti niiden luonnollista tasapainoa häiritsemättä. Bentoniittisavella on syväpuhdistava, antiseptinen ja supistava vaikutus. Bentoniittisavi imee itseensä liiallista talia ja epäpuhtauksia tehostaen ihon mikroverenkiertoa. Saven sisältämät mineraalit vahvistavat ihoa ja hiuksia. Lisää vain vesi!


SUNNUNTAI


Minun sunnuntai tärpit:



*Yin Your Skin SILEÄ Silky Facial Oil Kasvoöljy

Alennushinta 44 €, norm. 59,90 €



SILEÄ – Nordic smoothing care for your skin and mood

SILEÄ on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Hienostunut, tuoksultaan aavistuksen parfyymimainen ja väriltään jadenvihreä öljy koostuu kasviöljyjen aatelista: chiansiemen-,viinirypäleensiemen-, unikonsiemen- ja puolukansiemenöljystä. SILEÄn aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat kurjenpolvesta, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta.


SILEÄ silottaa, rauhoittaa, uudistaa, pehmittää, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukeekosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta..


SILEÄ on kehitetty optimaaliseksi kasvoöljyksi kosmeettiseen gua shaan. Sen täyteläinen, silti ohut koostumus levittyy kasvoille kuin nestemäinen silkki, mutta ei imeydy liian nopeasti. Ravitseva öljy maksimoi hoitotulokset ja luo gua shaan ihanteellisen hoitotuntuman, jossa on nautinnollista viipyillä. Yhdessä kosmeettisen gua shan kanssa SILEÄn holistiset ja elinvoimauttavat vaikutukset kulkeutuvat syvälle ihosta ytimeen. Jännitykset kasvoissa ja mielessä antavat periksi, huolet ja stressi silottuvat otsalta. Iho kirkastuu ja seestyy. Aromaterapeuttisten vaikutusten myötä myös tunteet ja olo siliävät, kuin tyyneksi ja aavaksi vedenpinnaksi.


SILEÄ on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa YIN YOUR SKIN®-tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. SILEÄ sopii kaikille ihotyypeille.




*BRUNS Products Nr80 Joyful Growth Shampoo Hiusten kasvua edistävä shampoo 300 ml

Alennushinta 29 €, norm. 39,90 €


Käsintehty shampoo edistää hiusten kasvua ja auttaa ehkäisemään hiusten lähtöä

Nr80 Joyful Growth on käsintehty shampoo, joka puhdistaa hiuspohjan tehokkaasti, stimuloi karvatuppea, edistää hiusten kasvua ja auttaa ehkäisemään hiusten lähtöä. Biologisesti aktiiviset mungopapujen ja puna-apilan versojen kasviuutteet edistävät hiusten vahvistumista ja tuuheutta. Shampoo puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tehostaen aktiivisten raaka-aineiden imeytymistä karvatuppeen. Villasta saatava keratiini vahvistaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Vitamiini- ja mineraalirikas luomu jojobaöljy kosteuttaa ja ravitsee hiuksia tehden niistä silkkisen pehmeät. Shampoo  aktivoi lepotilassa olevia karvatuppia, ei elvytä kuolleita karvatuppia. Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille. Virkistävä mintun ja limen unisex tuoksu antaa raikkaan ja viilentävän tunteen.


Kliinisesti testattu kasviuute (AKOSKY AZUKI® 1.3%) mungopavuista ja puna-apilasta stimuloi karvatuppea hiusten kasvua edistäen*, hiuksia vahvistaen* ja tuuheuttaen*.

*Saavutetuissa tuloksissa ja vaaditussa ajassa voi olla yksilöllistä vaihtelua.


Yhdistä tilaukset kätevästi!


Mikäli löydät haluamasi tuotteet tarjouksessa eri päivinä, ei hätää!


Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja kaikki tulee samassa paketissa.


Yhdistämme tilaukset automaattisesti. YHDISTÄ koodi toimii 11.5. keskiviikosta lähtien


Tilausten toimitus alkaa 16.5. maanantaina.



Kuvasto






Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.