LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT TÄRPIT JA YSTÄVÄMYYNTI

25.9.2020

Luonnonkosmetiikka Biodelly


 Postaus sisältää mainoslinkkejä. *-merkillä merkityt tuotteet saatu

Ystävämyynty -20%

Oletko jo hyödyntänyt luonnonkosmetiikan ystävämyynnin tarjoukset Biodelly verkkokaupasta? Jos et ole, vielä ehdit, sillä juhlapäivät ja ystävämyynnit ovat parhaimmillaan menossa ja kestävät vielä koko viikonlopun.

Kirjoitin aiemmin siitä, miksi olen onnellinen, kun sain meikkiongelmat ratkaistua luonnonkosmetiikalla ja siksi aina iloisesti tartun mahdollisuuksiin saada huipputuotteita reilulla alennuksella. 

Tällä kertaa esittelen teille minun parhaat ystävämyynnin tärpit Biodelly verkkokaupasta.. Tarjoukset ovat voimassa 27.9. asti.

Lily Lolo Huulikiilto DAMSON DUSK *

Luonnonkosmetiikka Biodelly

Lily Lolon kosteuttava huulikiilto sisältää mm. jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Antaa kauniin värin ilman, että huulet jäävät tahmaisiksi. Kevyesti suklainen tuoksu. 

Ei sovi vegaaneille sisältämänsä mehiläisvahan vuoksi.

Lily Lolo Makeup Mist - meikkisuihke *

Luonnonkosmetiikka Biodelly

Tämä virkistävä suihke kiinnittää meikin ja saa sen pysymään kauniina koko päivän. Suihkeen erityisen koostumuksen ansiosta meikki näyttää virheettömältä, ja se ei kasaudu pieniin juonteisiin. Suihkeen sisältämät aloe vera ja panthenol pehmentävät ja kosteuttavat ihoa, ja auttavat ihoa ylläpitämään kosteutta. Vihreä tee -uutteen ansiosta suihke on myös antioksidanttinen. 

Suihke on täysin luonnonmukainen ja sopii vegaaneille.

Nui Cosmetics Multi-stick *

Luonnonkosmetiikka Biodelly

Tämän monitoimipuikon avulla saat meikattua niin posket, huulet kuin luometkin. Puikon avulla on helppo loihtia kuulas ja raikas look! Saatavissa neljässä eri sävyssä.

Käyttö poskipunana: Sipaise tuotetta puikosta suoraan poskipäille. Häivytä joko siveltimellä, meikkiblenderillä tai sormin.

Käyttö luomivärinä: Levitä ohut kerros luomille joko siveltimellä tai sormin taputtelemalla. Kokeile tuotteen levittämistä vain luomen keskiosaan, jolloin korostat silmien pyöreää muotoa.

Käyttö huulilla: Sipaise ohut kerros huulille joko siveltimellä tai sormin taputtelemalla. Voit taputella tuotetta kevyesti myös huulipunan tai –rasvan päälle.

Sopii vegaaneille.

Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation meikkivoide DUSK *

Luonnonkosmetiikka Biodelly

Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation meikkivoide on peittävä, tasaisella ja luonnollisella lopputuloksella. Meikkivoiteen sisältämä keltasoihdukin mehu auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa. Tuotteen sisältämät antioksidantit suojaavat ja ravitsevat ihoasi.

Zuii Organic Lux Finishing Powder Translucent viimeistelypuuteri *

Luonnonkosmetiikka Biodelly

Zuii Organic Lux Finishing Powder Translucent viimeistelypuuteri saa esteetikon huokailemaan kauneuden kaihossaan, kaunista on! Puuteripurkin pohjasta näkyvät ruusunterälehdet tekevät jokaisesta puuterirasiasta uniikin kappaleen, siksi tämä viimeistelypuuteri on erilainen ja ihana lahja itselle, ystävälle, kummitytölle tai muuten vaan erityiselle kosmetiikkadiggarille.

Läpikuultava ja väritön puuteri sopii kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. 

Viimeistelypuuteripaitsi kiinnittää meikin, se myös rauhoittaa ja tasapainottaa sekä kosteuttaa ihoa, sillä puuteri sisältää taikapähkinäuutetta, kamelliansiemenöljyä ja aloe veraa. Bambujauheella rikastettu koostumus on kevyt ja pitkäkestoinen. Zuii Organic viimeistelypuuteri tuo iholle samettista hehkua ja viimeistele meikin.


2 kommenttia

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.