Jännittävä syksy!

8.9.2019

Syksy on tullut nopeammin kuin mitä odotin. En tykkää syksystä ja luonnon valmistumisesta pitkään talviuneen. Tuntuu, että koko elämän sirkkeli loppuu hetkeksi…  On pitkä aika kevääseen asti ja ajatus ahdistaa jo näin varhain syyskuussa.

Olen aina ollut taistelija ja yritän aina mennä eteenpäin. Niin nytkin yritän tehdä asialle jotain, että monotonia ei ottaisi valtaa. Yritän pitää blogiani hereillä, ja samalla itseni.
Ensimmäinen askel oli hakea blogilleni oma domain. Sain sen www.zoner.fi sivustolta ja blogini jatkossa löytyy osoitteesta 
Eikö olekin hieno juttu? Blogissani on nyt aivan uusi ulkoasu ja uusia yhteistyökuvia on jo horisontissa. Voin sanoa, että tämä syksy ei tule olemaan tylsä. Teidän on pysyttävä kuulolla, sillä jotain oikein jännittävää on tulossa.
Blogin uuden ulkoasun pariksi hain itselleni myös uuden ulkoasun. Ihastuin tähän syysmekkoon ensisilmäyksellä. Mitä mieltä olet?
Sokerivaltakunta
Mekko STI-mallisto

4 kommenttia

 1. Onnea omasta blogiosoitteesta ja mekkosi on myös aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Vihdoinkin tajusin etsiä mekko aikuisten naisten kaupasta. Nuorten kaupoista jo pitkän ajan en löytänyt mitään mitä istui ja tuntui kuin tämä 😊

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.