Kesän viilentävät kestosuosikit, SLY 39

15.6.2017


Kesäkuu on alkanut, enkä vielä ole ehtinyt aloittaa kesädieettiä. Minulla on ollut käytäntönä joka kevät aloittaa nopea painon pudotus, muutama kilo vaan, koska tiedän, että Bosnian reissussa paino nousee keskimäärin 4 kg/loma.
Olen nytkin kovasti miettinyt, mutta kevät kärähti huomaamatta (tai onko se edes tullut koskaan? ) ja minä en ole vielä tehnyt mitään. Nyt jo palaa punainen valo vaatekaapissa, peilissä..... ihmettelen miksi semmosta ei ole jääkaapissa myös????


Eilen tuli kesäkuun SLY-paketti ja olen loputtomasti kiitollinen parilleni, ettei ole "pakottanut " minua leipomaan jotain raskasta ja suklaista, vaan tarjosi kokeilun kevyet ja kesäiset ohjeet:
Jäätelöcharlotta
Limepiirakka
Paletas de Coco-Cocon kookosjäätelöt
Kookos- marja- järbetti
Maidoton mangopirtelö
Jäätelö ilman konetta
Vesimelonisorbetti
Kiitos parini ihanasta paketista!Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.