Paketit pukkaa

10.12.2015

Jo viime viikolla olen ehtinyt noutaa salaisen leivonnan ystäväni lähettämän paketn, mutta nyt vasta tuli hetki, kun kerkeän jakaa ajatuksiani teidän kanssanne.
Jouluaika on muuten kiireinen ja vaikka itse en merkittävästi juhli joulua, joka vuosi kiirettä on pitänyt joulun takia. Ja mitä ihmeellisempää, se yleensä alkaa jo marraskuussa!

Onneksi tässä kierroksessa, minulla on niin ihana pari, joka huomasi, ettei tässä blogissa tällä hetkellä tapahdu paljon mitään, enkä vielä hoitanut viime kuukauden leipomuspostausta ja tällä kertaa lähetti minulle niin ihanasti mietityn paketin, millä tämä kiireinen leipoja ja bloggaaja pääsee helpolla.

Joulumakkara-ohjeinen kortti ♥
Paketista ensimmäisenä paljastui Lidlin uusi Liedellä-lehti, mikä muistutti minua, että näillä pimeinä päivinä parhaat kuvat saa otettua ”liedellä”, niin vein koko paketin puuhellan päälle purkamaan ja kuvamaan. En ehtinyt kuin vilkaista sisään, kun jotain tapahtui ja keskeytti toimintani ja vasta tänään kerkesin palata takaisin hommiin. Ja tänään oli jo toinenkin paketti saapunut, tällä kertaa maailmalta, eli sponsoripaketti saksasta.

Tästä viipymisestä tuhansia anteeksipyyntöjä minun ihanalle parilleni. Yritän nyt parantaa toimintaa, mikä on jo viime kierroksella alkanut olla…. no sanotaan vain että ”ei esimerkillinen”. Kiirettä on ollut ja on vieläkin, mutta luvassa on talviloma ja lomautuksia, joten yritän ottaa kiinni.

Todistus, että jokaisesta huonosta on myös jotain hyvää, löytyy joulukalentereista, joita parini lähetti hyvin ajoissa minun kaikille kolmelle lapselle, enkä minä niille niitä antanut ennen kuin sain niitä kuvattua, joten kuvittele vaan sitä iloa kun saivat avata 10 luukkua kerralla. Jotain hyvää äidin kiireen ohella.


Minua tässä paketissa ilahdutti ihan kaikki. Hopeat kuulat kerkesivät just loppua ja kas kas, niitä tuli isossa pakkauksessa. Kiitoksia! Ja liivatetta juustokakkufriikillä taitaa mennä aina!

Fazerin patukkapakkaus on niin ihana idea, että meinaan jo huomenna kokeilla. Hyvä ja nopea. Kohta luette uuden postauksen. Minä lupaan.Maalahden limppu on uusi tuttavuus minulle ja sitäkin meinaan kokeilla huomenna. Parini avasi valmiiksi pannacota-ohje ja sienipiirakka, joten ei muuta kuin tekemään. Pari vapaapäivää on edessä. Pitäisi leipoa ahkerasti.Sydänsuklaarasia ja ihana värityskirjan näköinen tiskirätti olisi riittänyt joululahjaksi, mutta parini lähetti lahjan erikseen ja lupaa avata aikaiseminkin, jos haluaa.

Olen nopea ja tempperamenttinen ihminen, kaikki tapahtuu tässä ja nyt ja vielä kun lupakin oli, ei muuta kun avaamaan!Oikein ihana macaronskassi paljastui paketista. Tuhansia kiitoksia! Se osui suoraan sydämelle! 100% minun juttu. Ihana!

En malta odottaa seuraavaa kuukautta ja paljastusta kuka on niin ihana parini, joka on tutkinut blogiani niin hyvin, että tuntuu ihan niin kuin joku minun lähipiiristä. Ihan niin kuin tuntisit minua henkilökohtaisesti. Jännää!


Ja tänään saapui myös sponsoripaketti, ihanat tähtivuoat. Metallipohjissa on pieni reikä, joten mietin, olisiko mahdollista saada leivos tarttumaan pohjalle kiinni ja pistää koko leivonnainen roikkumaan koristeena. Ei auta kuin kokeilla.
Leipomiseen…..11 kommenttia

 1. Siellähän on ollut joulu jo etukäteen. Ihania lahjoja ja kiva kun myös lapsia muistettiin.
  Mukavaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. Sly ringin paketit ovat aina mahtavat.

   Poista
 2. Onpa yllätyksiä täynnä oleva paketti!

  VastaaPoista
 3. Siis WAU mikä paketti. Upea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä rinkki tekee jokaisesta kuukaudesta joulukuu :-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tosi hieno! Kesällä kulkee mukana! Ihastuin heti.

   Poista
 5. Ihanan ja yllätyksellisen paketin olet saanut, lahjakassikin on upea! Tähtimuoteilla voi tehdä vaikka mitä, ehkäpä joulupöytään pienet juustokakut, tai kenties lohitartarit :D seurailen mitä saat niillä aikaiseksi, itse kokeilen jotain juustokakun tapaista :D

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.