CreaChoco ARVONTA

22.8.2015


Oletko koskaan temperoinnut suklaata itse? Jos olet, sitten tiedät, miten vaativaa ja miten sotkuista touhua se on.

Vaikka kuinka tykkään suklaasta, en tykkää että se tarttuu sormiin, enkä tykkää kun sen pisara tippuu lattialle, enkä tykkää kun joka paikka keittiössä on suklaassa ja kaikkein eniten en tykkää kun suklaatahrat leviävät koko taloon ja vain mestarietsivä pystyisi sanomaan minulle, kenen sormenjäljet ovat tuolla seinällä, eikä se tieto edes olisi mitenkään helpottanut tilannetta.

Joka vuosi, ennen joulua, mietin ja suunittelen, minkälaista erikoista suklaata voisin tehdä ystäville joululahjaksi tai joulumyyjäisiin...... sitten se jää tekemättä. Sotkun, liian ison vaivan ja ajan puutteen takia.

Nyt tuli pelastus! CreaChoco antoi mahdollisuuden suunnitella suklaan itse valitsemalla sen lisukkeet, jopa kolme erilaista per levy!
 
Minun lempisuklaan eli tumman olen yhdistänyt kirsikan, appelsiinin ja toffeen kanssa. Ne ovat sopineet yhteen mainiosti!

Toisen tein valkosuklaasta ja siihen olen valinnut kuningatarmarjat, eli mustikan, vadelman ja mansikkan. Tästä levystä meinasi tulla tappelu, kuka saa viimeisen palan. Mahtavan hyvää!

Enkä ihmetelle yhtään, sillä CreaChocon suklaan laadun takaa sen valmistaja: Kultasuklaa!

Nyt saa tulla joulu!ARVONTA

Ja sitten paras! Yhteistyön merkiksi sain mahdollisuuden tarjota saman kokemuksen teillekin. Kaksi teistä onnekkaista pääsee myös kokeilemaan ja maistamaan itse valitsemaansa suklaalevyä.

Vaihtoehdot ovat tumma, maito- ja valkosuklaa, ja täytteeksi voit valita jopa kolme täytettä listalta 

Arvonta on tällä kertaa järjestetty facebookissa Sokerivaltakunnan sivun tykkääjien kesken. Arvontaan voit siis osallistua facebookissa tykkäämällä Sokerivaltakunnan fb-sivustoa ja kommentoimalla minkälaista suklaata haluaisit itse maistaa jos onni potkii. Vaihtoehtoja voit katsoa CreaChocon sivustolta. Jakamalla arvonnan postausta omalla fb-sivulla tuplaat voittomahdolisuutesi!
Arvontaan voit osallistua 30.08.2015, klo 23:59 saakka.  


1 kommentti

  1. Tummasuklaa popcorn, toffee ja suolapähkinä :) tiamakinen@gmail.com sivusta tykätty ja jaettu.

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.