Suklainen joulukuusi

12.12.2014Pari päivää sitten saapui ihana palkinto leivontafoorumin marraskuun haasteen osallistumisesta. Osallistuin Omenainen tosca-ohjeella ja sen resepti löytyy tästä.  

Omenainen tosca


Postimies toi paketin ihan kotiovelle ja sieltä paljastui Silikomart-merkkinen 3D-joulukuusi suklaamuoti.


Ennen kuin ehdin muistaa ottaa kuvia, suklaa oli jo temperoitu ja muotti jääkaapissa. Tein heti kaksi joulukuusta lahjaksi ja sen takia en ole käyttänyt alkuperäistä kuusen telinettä. Askartelin styroksista ja syömapuikosta kuusen telineen ja se toimi oikein hyvin. Kiitos LF-tiimille tästä ihanasta palkinnosta! 

Edessäni on vielä pikkuleipä-kuusen teko, joka todella houkuttelee tekemään, mutta en ole varma ehtisinkö tänä jouluna sen tehdä, sillä jotain kivaa meininkiä on minulle luvassa jouluksi.
Mutta tästä kirjoitan joulun jälkeen.......
6 kommenttia

 1. Aivan ihana ja makea kuusi :)

  VastaaPoista
 2. Mainio oivallus tuo lahjoille tehty oma runko....toimii hyvin ! Oma pää on usein vielä parempi neuvonantaja kuin 'netti google' Ü!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus raksuttaa ;). Tammikuun lf-haasteeseen ei syttynyt vielä :( mutta en anna periksi ;)

   Poista
 3. WAU mitä kuusia!!! Just pari päivää sitten kävin tutkimassa silikonmartin sivuja ja voi mitä ihania juttuja siellä on... =) Olen vaan niin perinteinen että haluaisin selata kuvastoa ihan paperisena =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti onnistuu kuvaston tilaaminen netistä. Aina voi kysyä ;)

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.