SLY 29 Joulukuun paketti

3.12.2014


Tänään jo saapui joulukuun pakettini. SLY-parini oli tosi nopea!

Paketin sisältö taas kerran ilahdutti minut täysin. Ai että kuinka ihanan parin sain! 
Minusta tuntuu että parini osaa lukea ajatuksiani ja se on aika veikeä fiilis. Nimittäin viime viikolla koulun myyjäisissä olen pyörittänyt kädessä Saaristolaista leipää ja ihmettelin minkälainen herkku se mahtaisi olla. En ole kuitenkaa ostanut, kun niin vahvasti uskon että oma tekemä voittaa. Ajattelin googlata ohjeen ja kokeilla tehdä itse. Ennen kuin löysin aikaa googlaamaan ja leipomaan, parini oli jo ehtinyt tulostaa minulle ohjeen ja lähettää minulle ei vain ohjeen, vain myös kaikki tarvikkeetkin. Jopa vuoatkin. Olisiko nyt mitään estettä leipoa ja maistaa tätä ulkonäön perusteella ihanaa leipää? Eli joulukuun paketista löytyy: 


Ruisjauhoa, ruislesettä, kaljamallasta, siirappia, kertakäyttö leipavuokia, pippurisekoitusta tuorejuustopaloja varten, piparkakkumaustetta piparlakkutoffeeta varten ja minimuffinssivuokia, johon ne toffeet voi pyöritellä jos haluaa, kunigatarpatukka lohdutukseen, käsintehty joulukortti ja joululahjani. 
Ja ohjeet:
Saaristolaisleipä
Savuporo-omenatuorejuusto
Tuorejuustopallot
Piparkakkutoffee

Ihannassa halinallet joulukortissa oli kirjoitettu lupaus, että saa avata joululahjan silloin kun tarvii piristystä ja piristystä olen tarvinnut heti... Ihanasta sydämen muotoisesta enkelirasiasta hymyili lisää lohdutussuklaata ja kirjekuoresta paljastui ihanat partylite-kynttilät. 

Kiitos SLY-parini! 
Olet kunnolla piristänyt päivääni ja koko kuukauttakin.

13 kommenttia

 1. No oho ompas mulla välähtänyt hyvin, kun noin on ajoitus ollut kohdillaan reseptien kans :D Ihanaa että paketti todellakin oli noin mieluinen. Itse tykkään saaristolaisleivästä mutten ole ikinä tehnyt (pitäis yrittää) ja tuo porotuorejuusto on niin hyvää sen kans ;)

  Ihanaa Joulun odotusta (vaikette vietä) ja Oikein Ihanaa Uutta Vuotta! Sekä viimeisen paketin odotusta ja paljastusta ;)

  T:SLY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa sitä paljastusta. Tämä on tosi kiva rinki ja olen onnellinen, että tulin mukaan. Ja sain vielä todella mahtava pari joka osaa lukea ajatuksiani :)

   Poista
 2. Heippa Sonja! Olet voittanut blogini arvonnassa, laitatko osoitteesi tulemaan pitsipipari@gmail.com niin saadaan paketti matkaan ennen jouluruuhkia! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kuin ihana! Suuret kiitokset. Odotan innolla palkintoa :)

   Poista
 3. Onpa hieno ja runsas paketti!

  VastaaPoista
 4. Tuo saaristolaisleipä on todellakin herkkua. Kerrohan sitten, piditkö ko leivästä...todellakin olen samaa mieltä emon kanssa: kauniita kuvia Sinulla paketista. Onnittelut blogiarvontavoitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sain kameralla siirtää oman ihastus paketin sisällöstä. Nyt vaan jos lähtisin leipomaan.

   Poista
 5. Hienon paketin olet saanut ja ihanan värisiä kuvia ottanut. Reseptien kokeilujasi odotellessa ihanaa joulukuuta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käytin reseptit taustana. Sieltä tuli se ihana väri.

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.