Tauko

26.6.2013Jotenkin sattuu niin, että kesän parhaat päivät ovat minun iltavuoroviikon aikana... vuodesta toiseen...
Eilen ulkomittari näytti 30 ja sisämittari 42. Onneksi ranta on lähellä...

Eväät syöty, kahvi juotu... tauko on loppunut!

7 kommenttia

 1. Jos juhannusta ei lasketa,nii viimeisen kuukauden aikana jokaisena vapaapäivänä on satanu :) toivottavasti tänään tulee poikkeus. Meilläkin töissä keittiöllä on parhaimillaan 50 astetta,vähän niinku huonosti lämmitetty sauna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten selittäisit minulle, että suomalaiset viihtyvät hvin 100 asteessa saunassa ja sitten kun ulkolämpötila ylittää 25 heti rupee valittamaan kuumuudesta :D:D:D
   Tästä työympäristöstä voisin sanoa vaan, että sinulla on tuuri, kun pääset tekemään sitä mitä rakastat. Minä en valitettvasti ole ruoka-alalla töissä ja se tekee asioista hieman hankalampaa. Joshan joskus...

   Poista
 2. Mukavaa taukoa,toivottavasti saat sinäkin nauttia auringosta:-)

  VastaaPoista
 3. Sitä voisi koko päivän viettää vain veden äärellä vilvoitellen, mutta valitettavasti hommat ei anna myöden. 30 asteen helteet on vähän liikaa, kun jotain pitää tehdäkin. Toivotaan, että vapaapäivillesikin vielä hienoja kesäpäiviä riittää!:)

  VastaaPoista
 4. Jotenkin tuo sama riivaa monia. Varsinkin jos yrittää vapaapäivänä siivota niin alkaa satamaan. Toivottavasti aurinkoisia päiviä sattuisi silloinkin, kun sinulla on vapaata. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat. :D
  Toivottavasti sinäkin saat vielä vapaillasi nauttia kauniista ilmoista, eiköhän niitä vielä meille suoda tälle kesälle. :)

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.