Nopea pinaattikeitto

6.5.2013


Ihastuin kun Minna julkaisi toukokuun ruokahaasteen teeman: pinaatti! Tiesin heti, että tämän perheen äiti, joka on kasvatettu Kippari-Kallen piirretyissä ja joka jatkuvasti opettelee omia lapsia syömään monipuolisesti ja terveellisesti, varmaan ensimmäisten joukossa osallistuu haasteeseen. Annetaan äänestäjille kunnon aika testata tätä nopeaa ja helppoa herkkua jonka ohjeen meidän perheen isä bongasi netistä vuosia sitten. Siitä lähtien tätä on syöty meillä alkuruokana aina kun kaupan hyllystä löytyy yhtä aikaa sekä tuoretta pinaattia, että kevätsipulia.250g tuoretta pinaattia
1 nippu kevätsipulia
0,5dl soijakastiketta
2 kasvis- tai lihaliemikuutiota
1,2l vettäKeitä vesi ja liemikuutiot. Lisää soijakastike. Lisää pinaatti ja hienonnettu kevätsipuli. Keitä puoli minuuttia. Nautiskele terveellistä alkuruokaa ja houkuttele lapsia maistamaan. He ihastuvat varmasti!!!!
5 kommenttia

 1. Kivan erilainen, kirkaslieminen pinaattikeitto. Tätä pitää kokeilla, kunhan saan taas pinaatin kylvettyä ja kasvamaan kasvimaalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun kerran maistat, ensi vuona kylvetät vain pinaattia ja kevätsipulia koko kasvimaalla :)

   Poista
 2. Todella kivan kuuloinen ohje! Onnea vielä kisaan :).

  VastaaPoista
 3. Onnea kisaan! Aivan uusi ohje tämä, pitää laittaa korvan taa.
  Meillä ei kukaan syö pinaattia muuta kuin minä, joten harvemmin tulee tehtyä. Letut menee mutta emäntä ei jaksa paistaa ;)

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.