ELOKUUN HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT

11.8.2021

Postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty* /tuotteet saatu

Yhteistyössä: House of Organic*


Luonnonkosmetiikkapäivät


Supersuositut House of Organicin* Luonnonkosmetiikkapäivät käynnistyivät tänään ja ne jatkuvat sunnuntaihin 15.8. saakka. Tarjouksessa on runsaasti luonnonkosmetiikan suosikkituotteita ja alennetut tuotteet vaihtelevat päivittäin.


Päiväkohtaiset tarjoukset:


KESKIVIIKKO*

Minun keskiviikko tärpit:


BYBI BEAUTY MILK MELT VEGAN OAT CLEANSER PUHDISTUSVOIDE 150 ML*

Norm. hinta 24,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 18 €

Milk Melt puhdistusvoide on unelmaohut kermainen puhdistusvoide, joka puhdistaa ja rauhoittaa herkimpääkin ihoa. Koostumusken perusta, ihoa rauhoittava kauramaito yhdessä kaurauutteen kanssa puhdistaa iholta hellävaroen lian, talin ja aurinkovoiteen ihoa kuivattamatta tai ärsyttämättä.

Probioottinen kookosjogurtti tasapainottaa ihon mikrobiomia, parantaen ihon hyvinvointia, lievittäen punoitusta samalla ehkäisten epäpuhtauksia. Tunne olosi puhtaaksi (älä tiukaksi) tämän hellävaraisen puhdistusvoiteen avulla.



BYBI BEAUTY SWIPE CLEAN PUHDISTUSÖLJY 100 ML*

Norm. hinta 34,90 €, keskiviikkona tarjouksessa 25 €

BYBI Beautyn Swipe Clean Puhdistusöljy puhdistaa iholta tehokkaasti, mutta hellävaraisesti meikin ja lian. Swipe Clean on yhdistelmä antibakteerisia öljyjä, jotka irroittavat epäuhtauksia, likaa ja meikit jättämättä tahmaista tai öljyistä tuntumaa iholle. Puhdistusöljyllä saat helposti puhdistettua tummimmankin smokey eyen, punaisimmat huulet, liikenteen saasteet ja liikunnan jälkeisen valuvan hien. Swipe Clean sopiikin erinomaisesti silmämeikin poistoon, sillä se ei sisällä eteerisiä öljyjä. Tuloksena puhdas, kirkas, pehmeä ja terve iho. 



EVOLVE ORGANIC BEAUTY RAINFOREST RESCUE SEERUMI EPÄPUHTAALLE IHOLLE 30ML*

Norm. hinta 29,50 €, keskiviikkona tarjouksessa 22 €

Epäpuhtaan ihon pelastaja vähentää talineritystä ja mustapäitä!

Evolve Organic Rainforest Rescue Blemish seerumi on luonnollinen ja tehokas seerumi epäpuhtaalle sekä tukkeutuneelle iholle iästä riippumatta. Tehoseerumi on erinomainen niin rasvoittuvalle kuin sekaihollekin - se vähentämään liiallista talineritystä, jättäen ihon puhdistuneen tuntuiseksi ja suojaten ulkoisilta haittatekijöiltä. Rasvoittuva ja epäpuhdas iho voi myös olla herkkä ja helposti ärtyvä, ja siksi Rainforest Rescue seerumissa onkin käytetty vain luonnollisia ja hellävaraisia raaka-aineita vähentämään epäpuhtautta ja liiallista talintuotantoa iholla.



TORSTAI*

Minun torstai tärpit:


EVOLVE ORGANIC BEAUTY CITRUS BLEND AROMATIC WASH VARTALONPESUAINE FAMILY SIZE 500 ML*

Norm. hinta 22,90 €, torstaina tarjouksessa 17 €

Evolve Organic Beauty Citrus Blend Aromatic Wash vartalonpesuaine virkistää ja sopii sekä käsille, että vartalolle. Vartalonpesuaine pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Luonnollinen kookos sekä sokerin uutteet puhdistavat hellävaraisesti ja säilyttävät ihon luonnollisen pH-tasapainon. Luonnolliset raaka-aineet jättävät ihon kosteutetuksi. Vartalonpesuaineen sitruksinen tuoksumaailma nostattaa mielialaa ja virkistää mieltä.



BYBI BEAUTY ACID GOLD AHA FACE MASK KASVONAAMIO*

Norm. hinta 29,90 €, torstaina tarjouksessa 22 €

Acid Gold on kuoriva ja kirkastava kasvonaamio, jonka AHA-hapot karkottavat kuolleet ja väsähtäneet ihosolut luonnollisesti. Tehokasyhdistelmä luonnollisia AHA-happoja, kurpitsa- ja papainiientsyymejä kuorivat ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti samalla tehostaen ihon uudistumista. Lopputuloksena kirkas ja elävöitynyt iho. AHA-hapot ja entsyymit silottavat ja tasoittavat ihonsävyä samalla, kun hoitavat öljyt jättävät ihon ravituksi ja pehmeäksi. Vietätpä auringonlaskun ajan ystäviesi kanssa, hyvästä ruuasta nauttien tai vain chillaillen anna Acid Gold naamion huolehtia ihostasi, kun sinä huolehdit itsestäsi.

Acid Gold Kasvonaamio ei kuivata ihoasi vaan jättää sen puhtaan tasapainoiseksi ja pehmeäksi.

• Kirkastavat AHA-hapot

• Ravintoa tyrniöljystä

• Kosteutta glyserolista ja ksylitolista



PERJANTAI*

Minun perjantai tärpit:


BYBI BEAUTY BLUEBERRY BOOSTER 15 ML*

Norm. hinta 24,90 €, perjantaina tarjouksessa 17 €

Bybi Blueberry Booster mustikkabooster on suunniteltu osaksi olemassa olevaa ihonhoitorutiiniasi. Blueberry Booster suojaa ihoasi älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon säteilemän sinisen valon aiheuttamia ihovaurioita vastaan.

Mustikansiemenöljy booster saa raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä, joten se on todellinen kestävän kehityksen tuote!

Blueberry Booster on puhtaasti 100% kylmäpuristettu mustikansiemenöljy. Tämä tehokas booster suojaa ihoasi sinisen valon aiheuttamilta vaikutuksilta imien valon ennen kuin se läpäisee ihon. Valitettavasti sinisen valon aiheuttamat vahingot ovat todellisia; Sininen valo voi heikentää, aiheuttaa tulehdusta ja jopa värimuutoksia ihossa. Bybi Beauty:n käyttämä mustikansiemenöljyn on todettu imevän sinistä valoa ja toimivan 100 % luonnollisena suojamuurina valoa vastaan. Sinistä valoa on kaikkialla. Keskivertoihminen viettää jopa 4 tuntia puhelimiensa äärellä päivässä, tietokoneiden ja suurimman sinisen valon lähteen, auringon lisäksi.



BYBI BEAUTY BRIGHT EYED ILLUMINATING EYE CREAM KIRKASTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE*

Norm. hinta 19,90 €, perjantaina tarjouksessa 15 €

Herkälle silmänalusiholle suunniteltu päivävoide kosteuttaa, silottaa ja auttaa kirkastamaan tummia silmänalusia.

Bright Eyed silmänympärysvoiteen kirkastavat levä- ja arnikauutteet, kohottava hyaluronihappo ja kosteuttava skvalaani auttavat kirkastamaan tummia silmänalusia ja tuovat intensiivistä kosteutusta silmänalusiholle. Betaine aminohapot (sokerijuurikkaasta) tehostavat kosteutusta ja suojaavat silmänympärysihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Kestävästi tuotetut mica-mineraalipartikkelit häivyttävät tummien silmänalusten vaikutelmaa ja tuovat valoa heijastavan, katsetta kirkastavan vaikutuksen.



LAUANTAI*

Minun lauantai tärpit:

BRUNS PRODUCTS NR02 SPICY JASMINE SHAMPOO JASMIINI SHAMPOO 330 ML*

Norm. hinta 34,90 €, lauantaina tarjouksessa 26 €

Nr02 on käsintehty shampoo ja sen viettelevä yhdistelmä mausteita, jasmiinia ja kosteaa ruohoa tuoksuu ihanalta. Shampoo kosteuttaa ja antaa hiuksille tuuheutta. Sopii normaaleille ja kuiville hiuksille sekä kiharalle, karhealle ja kuivalle vaalennetulle hiukselle.  Tuote sisältää luomu guarkumia, joka antaa hiuksille tuuheutta. Luomu jojobaöljy hoivaa ja syväkosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. 

BRUNS PRODUCTS NR02 SPICY JASMINE BALSAM JASMIINI HOITOAINE 330 ML*

Norm. hinta 34,90 €, lauantaina tarjouksessa 26 €

Nr02 on käsintehty hoitoaine, joka sisältää aisteja viettelevän tuoksuyhdistelmän mausteita, jasmiinia ja aamukasteen raikastamaa nurmea. Luomu avokadoöljy ravitsee ja kosteuttaa hiusta luomu aloe veran ja sheavoin suojatessa ja pehmentäessä hiusta. Hoitoaine antaa hiuksille kaunista kiiltoa. Sopii erityisesti kuiville hiuksille.

Täydellinen Curly Girl Co-Washing -metodiin.

Kampaamoalan ammattilaisten kehittämät Bruns tuotteet valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista.




SUNNUNTAI*

Minun sunnuntai tärpit:


JOIK ORGANIC EXFOLIATING FACIAL SCRUB KASVOKUORINTA 75 ML*

Norm. hinta  29,90 €, sununtaina tarjouksessa 20 €

Voidepohjainen kasvokuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, stimuloi ihon uusiutumista ja tekee ihosta kirkkaan ja sileän. Luonnollinen hienojakoinen vulkaaninen kiviaines kuorii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti tehden ihosta pehmeän. Luomulaatuinen sheavoi ja manteliöljy ravitsevat, kosteuttavat ja ehkäisevät kosteuden haihtumista ihosta. Sahapalmun ja katajanmarjan uutteilla on antibakteerisia ominaisuuksia ja ne auttavat parantamaan huokosten ulkonäköä. Kurkun ja omenan luomu-uutteet kirkastavat ihoa antaen sille terveen hehkun. Säännöllinen kuorinta kerran tai kahdesti viikossa auttaa ihoa uusiutumaan ja vastaanottamaan ihonhoitotuotteiden ravitsevat raaka-aineet. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä varoen, jos ihosi on erittäin herkkä.



Yhdistä tilaukset kätevästi!
Mikäli löydät haluamasi tuotteet tarjouksessa eri päivinä, ei hätää!
Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja kaikki tulee samassa paketissa.
Yhdistämme tilaukset automaattisesti. YHDISTÄ koodi toimii 11.8. keskiviikosta lähtien
Tilausten toimitus alkaa 16.8. maanantaina.


Kuvasto

1 kommentti

  1. Minä rakastan erilaisia naamioita ja näistäkin tärpeistä heti bongasin kasvonaamion.
    Kaunista loppuviikkoa sinulle Sanja <3

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.