Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu

24.3.2020
Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu


Yhteistyössä Goodiebox*
Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

No niinpä!
Minäkin tartuin tilaisuuteen ja päädyin tutustua Goodiebox* sisältöön. Varmaan ihmettelet, miten tämä littyy ruokablogiini, mutta vastaus on tosi yksinkertainen: olen nainen. Ja nainen halua aina näyttää hyvältä, tai vähintäänkin paremmalta.

Elämme vaikeita aikoja, milloin sosiaalielämää pitäisi vähentää minimiin, pysyä kotona aina kun mahdollista ja yrittää turvata omaa sekä muiden terveyttä.

Valitettavasti omaa työtäni en pysty tekemään etänä, mutta sentään työpaikkani on ainoa paikka, jonne nykyään menen. Kaupassa asiointi on minimoitu. Ruokakaupan käyntitiheyden määrää maidon viimeinen käyttöpäivä. Lasken paikan päällä, kuinka monta purkkia tarvitsen siihen asti, ja sen mukaan ostan kaikki muut ruokatarvikkeet. Se, joka nopealla käynnillä unohtuu odottaa kauppahyllyssä maidon viimeiseen käyttöpäivään asti.

Ettei elämä kävisi täysin tylsäksi, hyödynnän verkkokauppoja. Sieltä saa vaikka mitä!

Goodiebox* oli jo pitkään teinin toiivelistalla, mutta ei ikinä ollut aika tilata. No nyt olikin ja en voi muuta sanoa kuin harmi ettemme tilanneet sitä aiemin.Mikä ihme Goodiebox?

Upea Goodiebox ihastuttaa! Goodiebox on kuukausittainen tilausboksi, jonka tarkoituksena on jakaa jäsenilleen hyvää mieltä kuukausittain vaihtuvien teemojen ja laadukkaiden kauneustuotteiden avulla. Goodiebox haluaa kehottaa ihmisiä raivaamaan lisää aikaa itselleen, ja tehdä itsensä hemmottelusta pikemminkin sääntö kuin poikkeus (= #yourselfishness).


Vaikka Goodiebox saattaa muistuttaa perinteistä kauneusboksia, se eroaa selvän #yourselfishness-agendansa lisäksi kilpailijoistaan etenkin laadukkailla tuotteillaan ja upealla asiakaspalvelullaan. #Yourselfishness on Itsensä etusijalle laittamista. Itsensä huomioimisella on paljon positiivisia sivuvaikutuksia, se tekee onnellisemmaksi ja onnellisena on enemmän annettavaa toisille. #yourselfishness palvelee kaikkia.


Jokainen boksi sisältää 5-7 täysikokoista kauneustuotetta, joiden arvo on yhteensä ainakin 75 € – kuukausihintaan 24,95 €. Yhteistyökumppanit vaihtuvat kuukausittain, mutta bokseissa on tähän asti vilahtanut ainakin Benefitin, Vichyn, Cliniquen ja Pixin tuotteita. Nyt Bette Boxin yhdistyttyä myös laadukkaat, kotimaiset merkit tulevat osaksi valikoimaa.


Asiakaspalvelu (jota kutsutaan nimellä Team Happiness) palvelee jäseniä kaikilla kotimaisilla kielillä, ja jakaa myös vinkkejä tuotteiden käyttöön ja #yourselfishnessiin liittyen – he ovat siis kirjaimellisesti onnen lähettiläitä, jotka auttavat tekemään jäsenien omasta ajasta himpun verran parempaa.


Goodieboxiin valittuja tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä, ja kauniit, pahviset boksit ovat valmistettu kierrätyspaperista. Goodiebox-tilaus ei ole koskaan sitova – tilauksen voi siis peruuttaa milloin tahansa, ja bokseilla on täysi tyytyväisyystakuu.

Mitä minun Goodiebox sisältää


Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu

NAOBAY
Protective Conditioner

Näyttäydy (älä käyttäydy)! Talviaika, ilman kuivuus ja sähkölämmitys voivat rasittaa hiuksia. Mutta älä huoli: tämä luonnonmukainen ja suojaava hoitoaine ravitsee hiuksiasi ja antaa niille ekstrahoivaa. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna luonnonmukaisten baobabin ja argaaniöljyn tehdä tehtävänsä ja huuhdo pois lyhyen vaikutusajan jälkeen.

Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu

ESSENTIALS BY GOODIEBOX
Face Mist

Virkysty mihin päivänaikaan tahansa tämän Goodiebox Essentials -kasvosuihkeen avulla. Se sisältää puuvillasiemen -ja puuvillakukkauutetta, ja on täydellinen tapa helliä kasvojasi pitkin päivää. Pidä n. 30 sentin etäisyydeltä kasvoistasi ja suihki menemään!

Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu

DR BOTANICALS
Pomegranate Superfood Regenerating
Sleeping Mask
Palauttava, yön yli vaikuttava naamio, jonka Prinsessa Ruusunenkin ottaisi käyttöön. Lisää ohut kerros puhtaalle ja kuivalle iholle ennen nukkumaanmenoa ja anna ihoa hoitavien antioksidanttien tehdä tehtävänsä. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Vegaaninen ja luonnonmukainen vaihtoehto.

Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu

MUDMASKY
Aftermask Vitamin Serum
Merilevä sopii muuhunkin kuin sushiin! Kun olet hemmottelut ihoasi ravitsevalla kasvonaamiolla (vinkki: saatamme tarkoittaa Love Beauty & Planet -naamioita), voit käyttää tätä Aftermask Vitamin -seerumia. Tämä hämmästyttävä seerumi on pullollaan merilevästä ja -kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja, jotka yhdessä ylläpitävät ihon heleyttä, terveyttä ja uudistavat sitä.

Kun muutkin, niin minäkin: verkkoshoppailu

STARSKIN
Glowstar Foaming Peeling Puff
Anna kauniiden kasvojesi sädehtiä! Tämä patentoitu, kuoriva sieni poistaa kuolleet ihosolut ja hoitaa ihoa, kiitos sen sisältämän AHA-, porkkana-, ja parsakaaliuutteen. Käytä 1-2 kertaa kasvojen puhdistuksen jälkeen.


TILAA TÄSTÄ: GOODIEBOX*

MUISTA!!!

Koodilla ONNI saa 49 euron arvoisen vitamiiniseerumin kaupan päälle.


2 kommenttia

 1. Ihana boxi. Face mist ja mudmask ihan parhautta.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Sanja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvä kokeilu. Voisin tilata toisenkin ;)

   Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.