Bloggareiden pikkujoulut 2016

23.11.2016Mahtava joukkue Kaakon Viestintä Oy:n bloggaajaa viettivät viime perjantaina toisen vuositapaamisen ja pikkujoulut samassa. Oli tosi hienoa tavata bloggari-kollegoita livenä ja vielä niin isossa numerossa: meitä nimitäin oli noin 30. Tosi ihana porukka ja ihanat kekkerit.

Bloggareiden pikkujoulut 2016, Tertin kartano

Meidän kanssa oli myös ne, kenen ansiosta olemme yhteisö: Starbox.fi:n perustaajat Kristiina Tiippana ja Emmi Savonen, sekä Mikkelin Kaakon Viestintä Oy:n osaston puolesta Antti Hirvonen ja Markku Olkkonen.
Illan ohjelma oli tällä kertaa suunniteltu Mikkeliin, ja kun Mikkeli on kartanokaupunki, oli luonnollista viettää illan menot juuri jossain ihanista Mikkelin seudun kartanoista. Tertin kartano tuli valituksi meidän kekkereiden paikaksi. Tosi hyvä valinta. Ihastuin heti kun kuulin asiasta. Olen asunut Mikkelissä jo toistakymmentä vuotta, mutta Tertillä ei ole tullut käytyä tätä ennen.
Nyt meidän ihanaiset Kristina ja Emmi järjestivät meille juhlaillallisen juuri siellä, ihanassa miljöössä joka heti vaikutti päätökseen tulla tänne uudestaan, perheeni kanssa. Meille järjestettiin myös opastettu kierros kartanossa ja oli mielenkiintoista kuulla sekä kartanon historiasta, että nykytoiminnasta.

Osa illan ohjelmasta oli oikein jouluinen ja minulle, leivontabloggaajalle ja leipur-kondittorille, erittäin mieluinen puuha: pipareiden koristelu. Ja mikä parasta! Koristelupöydällä minun viereeni otti paikan kukas muukaan kuin Sami Minkkinen itse. Sami nimittäin oli kutsuttu huvittamaan 30 naisten joukkuetta ja paljastamaan blogin menestyssalaisuuksia ja tietenkin parisuhdesalaisuuksia meille. Samin paljastukset saavat jäädä meidän keskeisiksi. Vinkkasin Samille, että olen leipuri, joten mies tuli viereeni ja kaappasi koristeluvinkkejä. Hän tuumasi jotain niin kuin ”hyvää evästä junamatkalle”, mutta kolmen lapsen äitinä korostin ääneen, että: ”Ethän sinä syö Liinan pipareita!!!!” Sami lupasi, ettei syökään ja minä varmistin seuraavana päivänä, että lupaus on pidetty. Hyvä Sami! Kyllä miehilläkin voi olla tunteita!


Kaikista paras oli kuten aina yhdessä olo ja tutustuminen toisiin bloggaajiin. Tutustuminen käy vielä paremmin, kun meininki on niin hyvä ja rento, niin kuin meidän ilta olikin. Innolla odotan samanlaisia tapaamisia joita Starbox.fi yhteisö järjestää meille jatkossakin.Kiitos teille kaikille ihanille kollegoille, jotka teitte tästä illasta upean. Ja erityiset kiitokset kahdelle naiselle, jotka ovat kaiken takana ja ovat aina täällä meitä varten: Kristiina ja Emmi.
On tosi ihanaa olla osana tätä upeaa yhteisöä!
Hyvää joulun odotusta kaikille!
Nähdään ensi kerralla Kymmenlaaksossa


Ei kommentteja

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.