RACLETTE

7.10.2015


Viime talvena vietimme kaksi viikkoa Genevessä. Matkamuistoja on paljon. Niistä olin luvannut kirjoittaa blogissa, mutta jäi kesken..... Nyt tuli vuoro ruokamuistoihin. Tai parhaaseen niistä: RACLETTE!
Gryere juusto, sulatettu raclette-grillin astioissa,  valutettu kuumien perunoiden päälle, ja grillissä paistetut vasikan lehtipihvit, merguez-makkarat ja kasvikset. Veden juominen ehdottomasti kielletty, joten minäkin suostuin ottaa lasillisen valkoviiniä..... ihanaa!  Aamun päänsärkyä muistaakseni ei edes ollut.


Ajattelin ostaa raclette grillin ja tuoda mukanani Suomeen, mutta uskoin, että täältä löytyy. Löytyy kyllä, mutta ei tullut ostettua...... jäi sivuun, niin kuin monet muutkin asiat arjen kiireessä.

Sitten sain KitchenTime verkkokaupasta pienen yhteistyötarjouksen. Ja mikä parempaa! Heidän laajasta valikoimasta löytyy myös raclette grilli. Sain sen omaksi. Ja tosi nopeasti. Koko perhe oli innoissaan. Nyt voidaan nauttia ihanaa "matkamuisto-ruokaa" aina kun siltä tuntuu.

Raclette-grillin avulla saat hetkessä maukkaan aterian ja oikein hyvän tunnelman ruokapöytään, sillä jokainen hoitaa oman juusto-astian, grilliannokset ja kun grilli on pöydän keskellä, myös autetaan toisia, pyydetään tarjottimia, astioita, välineitä, juotavaa.... toinen toiselta: hetkessä syntyy oikein ihana, vilkas, eteläntyylinen tunnelma. Suosittelen kaikille.
Meillä grilli meni heti käytöön, ilman mahdollisuutta käydä edes kaupassa. Grilli tuli yllättävän nopeasti. Teinin kanssa myös kaveri saapui kotiin, alkoi hulina ja ihastus ja minä tein päätöksen kokeilla samantien, menetelmällä "mitä kaapista löytyy". Niinpä meillä oli keitettyä perunaa, grillattuja naudanlihapihvejä, nakkeja, paprikaa ja munakoisoa ja kaiken päälle ihana, kuuma sulatettu juusto. Käytin tällä kokeilu kerralla ihan tavallista edamjuustoa, kun muuta ei jääkaapissa ollut. Itse olisin kaivannut oikeaa raclette juustoa, mutta seuraavan kerran löytyy sitäkin....yhteystyössä: KitchenTime

2 kommenttia

  1. Ihanaa muistoruokaa ♡
    Kiva saada jotain, mistä on haaveillut
    Mukavaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.