Ramin konditoria jatkoon ja niin minäkin!

6.3.2014

On  jo tuttu juttu, että minun työssä oppiminen tapahtuu Ramin konditoriassa. Siellä olen ollut jo kahdessa jaksossa ja tuli vihdoinkin näytön aika. Ja se tuli heti seuraavana aamuna Ramin konditorian suuren menestyksen "Suomen paras leipomo" ohjelman jälkeen. 

Raimo perheineen pääsivät TV-ohjelmassa jatkoon ja minä pääsin omassa koulun ohjelmassa Ramin konditoriassa jatkoon. Kaksi näyttöä on suoritettu ja näyttötehtävänä olin valinnut Ramin vakiovalikoimasta olevat hyydykekakut: vadelma ja mango-mandariini.
Tässä muutama valokuva näytön tilaisuudesta:


 
Entäs ohje? Ainuut ohje, jonka voin antaa on se, että "käy siellä,  maista itse ja nautiskele". Ja niin, älä unohda maistaa myös sitruunamarenkijuustokakkua, puolukkapommia ja savuhanhen tuulihattuja. Ne maistuivat Hansille ja Jennille.


12 kommenttia

 1. Harmistus kun kaikki televisio-ohjelmat jäävät aina väliin! Onnea opintoihisi, kakut näyttävät ihan mielettömän herkullisilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ohjelma tule taas perjantaina ja sunnuntaina ;)

   Poista
 2. Onnea Sanja!!! Rami on kaverin sukulainen :)

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu Sanja,paljon onnea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ensi kerralla Mikkelissä tiedät minne mennä ;-)

   Poista
 4. Oi, kuinka kauniita! Onnea Sanja! <3

  VastaaPoista
 5. Ihan varmasti tulen kakulle seuraavalla kisareissulla! Muutama viikko sitten mietittiin, mistä saa jotain syötävää ja päädyttiin abc:lle. Ruoka oli hirveää. Juustokakulla ja kahvikupilla olis varmasti pärjännyt kotiin asti ja hyvillä mielin :)

  Suomen paras leipomo on ainut leivontaan liittyvä ohjelma, mitä mä seuraan. Välimäestä en oikein piittaa, mutta sekään ei ole onnistunut ohjelmaa pilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välimäestä kuulin kehuja, että mies on oikein mukava. Olin muuten sinun kanssasi samaa mieltä.
   Ramin konditoriasta saat myöskin keittolounasta ja salaattia.

   Poista
 6. Upeat kakut. Ja onnea opintojesi edistymisestä!:)

  VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.